Fai l-a emoționat până la lacrimi: ”Sper că e mândru”

Collins Fai, 30 de ani, este prezent la Campionatul Mondial, unde evoluează pentru naționala Camerunului.

Dinamo l-a propulsat în fotbal

Fundașul lateral joacă în prezent la Al Tai, după ce Dinamo a obținut doar 150.000 de euro din cedarea lui la Standard Liege în ianuarie 2016.

Fai a fost propulsat de Dinamo la echipa națională a africanilor, pentru care a strâns 55 de selecții. A fost integralist la Mondialul din Qatar în meciurile cu Elveția (0-1) și cu Serbia (3-3).

Fundașul dreapta a evoluat în trecut timp de 3 ani pentru Dinamo, între 2013 și 2016, și nu a uitat de perioada petrecută în România. Întotdeauna a vorbit laudativ despre ”haită”. Africanul a avut un mesaj pentru antrenorul care i-a oferit șansa să joace în Ștefan cel Mare, Gigi Mulțescu.

Emoție între două lumi

”Vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. A trebuit să încep de undeva, am făcut-o la Dinamo, cu el antrenor. Îi urez sănătate și sper că e mândru de mine. Voi păstra un tricou de la această Cupă Mondială pentru el”, a spus Collins Fai.

Gigi Mulțescu (71 de ani), fost antrenor în Turcia și la Dinamo, a reacționat după mesajul pe care l-a primit de la Collins Fai (30 de ani) direct de la Cupa Mondială din Qatar.

”Nu pot decât să-i mulțumesc pentru că și-a adus aminte de mine, nu sunt mulți care o fac, iar el demonstrează că are caracter.

De fiecare dată când venea în România, Collins mă suna și mergeam să bem o cafea, așa a făcut mereu. Mă bucur mult pentru el, sunt fericit că ajuns la Campionatul Mondial și-i țin pumnii. Înseamnă că am făcut și eu ceva pentru el și, după cum observați, sunt emoționat, sunt impresionat.

Domnule… mi-au dat lacrimile și vă mulțumesc pentru că mi-ați semnalat acest aspect, mi-a provocat o bucurie”, a spus Gigi Mulțescu, pentru Playsport.

Citește și

Denise Rifai despre inelul oferit de Dan Bittman: ”Ar putea fi el bărbatul acela”