--> -->

Face parte din programul socios DDB, dar le bate obrazul dinamoviștilor: ”Nu suntem fraieri!”

Dinamo va juca prima etapă de la reluarea campionatului contra celor de la Sepsi, în Ștefan cel Mare, duminică, de la ora 17:00. Meciul a fost amânat cu 24 de ore, decizia finală fiind a LPF, după sesizarea făcută de ”câini” care au pierdut o săptămână de antrenamente din cauza cazului de coronavirus de la club.

Managerul covăsnenilor, Cornel Șfaițer, a criticat modul cum s-a desfășurat amânarea partidei. Chiar dacă este simpatizant dinamovist, în câteva rânduri varianta de a fi președinte al grupării, membru în programul socios DDB, Șfaițer le-a bătut obrazul roș-albilor. ”Aveam stabilit un program, care a fost dat peste cap. Domnul Bălănescu sau oricine de la Dinamo ne putea anunța încă de marți, când am avut meciul cu Voluntari, sau de miercuri, găseam înțelegere, să ne comportăm ca niște oameni profesioniști. I-am și reproșat acest lucru lui Bogdan, mai ales că ne cunoaștem de atâția ani. Ni s-a motivat dinspre Dinamo că a aflat peste noapte de rezultatele testelor, apoi ni s-a spus: «Ne pare rău că nu ne-am gândit să vă zicem din timp!».

Mi se par chestiuni făcute pe sub ușă! Pe bune, ne cunoaștem de atâția ani, Sepsi ar fi anunțat din vreme dacă era într-o situație similară. Repet, nu e normal, fiindcă ne-au încurcat programul, asta ne deranjează. Pe bune, e cusută cu ață albă. Sunt membru DDB, se știe simpatia mea față de Dinamo, faptul că Sepsi nu a făcut niciodată probleme cuiva și ne-am fi înțeles, dar măcar să fim anunțați. La câți oameni are Dinamo la club, știau de miercuri dimineață când vor veni testele și că vor dori amânarea, puteau să ne anunțe de atunci, nu joi după-amiază! Nu suntem chiar fraieri să ni se spună că nu s-a știut”, a spus Șfaițer la GSP.RO.

Citește și

FOTO Klaus Iohannis contrat tare de ministrul de externe al vecinilor: ”Este anti-maghiar”