Fabbrini, ultimul meci la Dinamo?! ”A discutat cu familia” UPDATE

Dinamo are meci diseară de la ora 19:00. Prima etapă din 2021, cu Hermannstadt în deplasare la Mediaș.

UPDATE Ora 19:15

Florin Manea spune că Diego Fabbrini și-a depus memoriu pentru a rămâne liber de contract. Mai mult, agentul jucătorului spune că acesta nu mai are încredere în promisiunile lui Pablo Cortacero și că ar fi îndemnat de familie să dea curs ofertei venite din partea lui CFR Cluj.

”Fabbrini a depus un memoriu, are 5 luni restanță. Au fost niște discuții cu DDB în care i s-au propus anumite variante. Poate pierdeam niște bani, dar câștigam mai târziu. Am fost de acord cu ce s-a propus, problema e că nu există încredere, poate o să ne găsim din nou în situația asta peste 5 luni.

Fabbrini a renunțat la bani, a renunțat și pe timp de Covid la jumătate din salariu. Acum trebuie să renunțe la bani din nou. Nu prea mai au încredere nici Diego, nici familia lui.

Trebuie să se găsească o soluție, DDB să înțeleagă că nu-și permite să gândească doar cu sufletul și să-l lase să plece transfer unde o fi. Avem din decembrie oferta CFR-ului. Mai au răbdare, dar nu știu cât timp. Dinamo e încurcată cu ȚSKA Sofia. Dacă îl pierde liber pe Fabbrini, are de dat bani mulți la ȚSKA.

Noi nu vrem asta, nu vrem să facem rău clubului. Fabbrini s-a simțit bine la Dinamo. Variantele ar fi fie să-l dea gratis, fie pe o suma modică. Fabbrini a vorbit cu Cortacero, dar din ce zice Cortacero nu s-a întâmplat niciodată nimic. Fabbrini a discutat cu familia și ar fi mai bine pentru el să dea curs ofertei de la CFR”, a declarat Florin Manea, pentru sport.ro.

Știrea inițială

Ionel Gane nu este lipsit de griji. Și nu știe nici el cât va mai rezista. Mejias a decis să nu mai facă deplasarea fix înaintea plecării în Ardeal. Puljic, Rici Grigore, Camara, Magaye și Moldoveanu sunt accidentați.

Cel mai bun fotbalist al echipei, conform parametrilor InStat, italianul Diego Fabbrini are bagajele făcute, iar diseară ar putea juca ultimul meci în tricoul alb-roșu.

Are de recuperat restanțe de 72.000 de euro, și-a depus memoriu la FRF și așteaptă să devină liber de contract. Sau măcar să aibă cu cine negocia de la Dinamo, întrucât CFR Cluj presează pentru el. Dacă grupările vor ajunge la un acord, s-ar elimina timpii morți.

Dinamo este ”încurcată” și de un acord cu ȚSKA Sofia, atunci când l-a luat pe Fabbrini, prin care nu-l poate ceda gratis, altfel trebuie să achite 200.000 de euro! Sau 20 la sută din suma suma transferului.

Edward Iordănescu îl vrea neapărat, cât mai repede, iar Prosport a scris azi că ardelenii au ajuns la un acord cu Diego.

El ar urma să facă joncțiunea cu campionii zilele următoare. Afacerea este ca și facuta, doar mici detalii mai sunt de pus la punct.

Fabbrini va juca totuși diseară pentru Dinamo.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cărui județ aparțin, de fapt, Cheile Bicazului. Decizie oficială a instanței

No Comments Yet

Comments are closed