Fabbrini e Diego cu caracter: ”Eu nu mă gândesc la plecare!”

Diego Fabbrini a făcut un meci solid în această seară, 3-0 cu Voluntari, a contribuit la succesul echipei. Mijlocașul ofensiv are un alt ritm de câteva săptămâni, peste ceea ce a arătat în ediția precedentă, drept dovadă are cel mai bun index din lot în parametrii InStat. Și italianul arată caracter și atitudine.

“Da, sunt și eu bucuros că am jucat 90 de minute. În alte meciuri evoluam foarte puțin. Nu știu dacă acesta este nivelul lui Dinamo, eu sper că acesta este. Fiecare meci are o istorie diferită. Am jucat bine, am avut ocazii, am meritat victoria.

Eu sper să se rezolve problemele financiare cât se poate de repede, nu e deloc o situație bună. Eu sunt în situația tuturor, nu am primit banii. Dar sper că situația se va rezolva, iar noi să ne îmbunătățim punctajul din clasament. Eu nu știu dacă se va rezolva, întrebați alți oameni, nu pe mine. În acest moment, sunt probleme mari la Dinamo, am vorbit și cu managementul, însă trebuie să mergem înainte.

Eu, în acest moment, nu mă gândesc la plecare! Fiecare ia decizia pe care crede el că trebuie s-o ia. Azi, toată lumea e bucuroasă pentru victorie, vom vedea ce se va întâmpla săptămâna viitoare”, a declarat Fabbrini după meci.

Citește și

Încă o veste tare pentru dinamoviști: Bălănescu și-a decis viitorul! Deja există ofertă de înlocuire