Explicația lui Gigi Becali: ”Cu ce i-am batjocorit?! Iau 15.000 de euro pe lună”. Comentariul lui Emil Grădinescu

Nemulțumit de cursul jocului cu UTA, care conducea cu 1-0 în acel moment, Gigi Becali a efectuat 3 schimbări în minutul 34 al meciului cu UTA.

Omul cel care dictează toate modificările la FCSB, a schimbat masiv. În minutul 34, i-a introdus pe teren pe mijlocașul Darius Olaru, extrema Andrei Cordea și fundașul dreapta Valentin Crețu.

Primul abia a revenit în circuitul echipei după ce a fost ținut pe tușă de o accidentare. Cei care au ieșit sunt mijlocașul central Răzvan Oaidă, stoperul Iulian Cristea și atacantul Andrei Dumiter. S-a încheiat 1-1, după ce Ianis Stoica a marcat în minutul 90, Florin Iacob, portarul advers, scăpând mingea.

”Numai pase la adversar a dat Cristea. Ar fi fost de circul lumii să dea gol ăla. O dată la 50 de ani se întâmplă asta. Vine un jucător din afara terenului, iar tu îi dai pasă. Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”, a comentat patronul roș-albaștrilor despre fundașul său central.

”Ziceau comentatorii că mă joc cu sufletul oamenilor. În țara asta e mare sărăcie. Sunt familii care muncesc pentru 15.000 de euro în 10 ani. Oaidă ia 15.000 de euro pe lună, tată! Hai, dacă pierde o minge, înțeleg. Dar el greșeșe tot. Cu ce l-am stricat? Cu ce l-am batjocorit? La 23 de ani ia 15.000 de euro pentru familia lui”, a reacționat Becali la adresa mijlocașului venit de la FC Botoșani, în direct la Digi Sport.

Emil Grădinescu, comentatorul partidei de pe postul Look Sport, a avut o reacție acidă după schimbările efectuate de patronul-antrenor de la FCSB.

„Până și o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl lași să-și facă treaba, apoi te uiți câtă brânză și lapte ți-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali își sabotează jucătorii”, a spus acesta.

Citește și

Cornel Dinu la ceas aniversar