--> -->

Există parc tematic Peppa Pig

Veste bună pentru iubitorii desenelor animate cu purcelușa Peppa. Există un parc tematic Peppa Pig World în Marea Britanie și pe 24 februarie se va deschide unul și în Florida, în Statele Unite ale Americii.

Peppa Pig World se află în interiorul Paultons Park, la 2 ore de mers cu mașina de Londra

Peppa Pig World este una dintre principalele atracții pentru turiștii care merg cu copii mici în Marea Britanie. Acesta este localizat în Parcul Național New Forest, lângă satul Ower, în apropiere de orașul Southampton, la 84 de mile de Londra.

Parcul tematic bazat pe desenele animate cu Peppa Pig este una dintre atracțiile din Paultons Park, care are peste 70 de atracții pentru copii. Prima și cea mai celebră parte este Lumea lui Peppa Pig (n.r. Peppa Pig World), a doua este Izvoarele Tornadei(Tornado Springs), a treia este Regatul Pierdut (Lost Kingdom), a patra este Echipa de Creaturi (Critter Crew) și a cincea și ultima este Mica Africă(Little Africa). Puteți afla mai multe despre aceste 5 zone și atracțiile fiecăruia aici.

Copii din toată lumea vin la Paultons Parc pentru zona cu Peppa Pig

Peppa Pig World este primul parc tematic din lume bazat pe purcelușii din aceste desene animate. Aici copii se vor întâlni cu personajele preferate prin nouă plimbări distractive. Vor putea face cunoștință cu Peppa și George, care apar în fiecare zi pentru a face fotografii cu cei mici pe veranda din fața școlii. În unele zile apar și Mama Purceluș, Tata Purceluș, Zebra Zoe și Oița Suzy.

Parcul este construit pentru copii mici, dar și copiii mai mari și chiar adulții se pot da în toate zonele din parc. Grandpa Pig Boot Ride (n.r. Plimbarea cu barca cu Bunicul Purceluș), Miss Rabit Helicopter Flight(n.r. Zborul cu elicopterul Domnișoarei Iepuraș), Peppa Pig Baloon Ride (n.r. Plimbarea cu Balonul lui Peppa Pig, care nu trebuie ratată pentru că ai una dintre cele mai frumoase priveliști asupra parcului), George Dinosaurs Aventure (Aventura cu Dinozauri a lui George), Grandpa Pig Little Train (n.r. Trenulețul Bunicului Purceluș), Daddy Pig Car Ride(n.r. Plimbarea cu Mașina cu Tata Purceluș) , dar și Muddle Paddles(n.r. Bălți noroioase, aici copii se pot juca în apă) sunt cele șapte atracții importante din Peppa Pig World.

Ca să ajungi la Peppa Pig World puteți merge cu trenul până la Southampton și de acolo puteți lua un taxi, dar cel mai simplu este să mergi cu mașina, fiind o parcare mare în față. Copii sub 1 metru au accesul gratuit în parc. Pentru a cumpăra mai ieftin biletele puteți să le achiziționați online direct pe site, prețul începe de la 39,79 de lire de persoană. Vă las aici site-ul de unde le puteți cumpăra. De asemenea, trebuie verificat pentru că în anumite zile parcul este închis.

Peppa Pig Land se află în Italia în interiorul Gardaland Resort

Gardaland este cel mai mare parc de distracții din Italia, în orașul Castelnuevo del Garda din regiunea Verona. La fel ca parcul de distracții din Anglia, acesta are mai multe atracții pe care le puteți consulta pe site-ul oficial aici.

Singura problemă pentru o parte dintre vizitatori este că în momentul scrierii acestui articol se intră doar pe bază de Super Green Pass, care include doar trecere prin boală sau vaccinare, nu și testare. Super Green Pass-ul nu este însă obligatoriu pentru copii mai mici de 12 ani. De asemenea, trebuie rezervate biletele înainte.

Peppa Pig Theme Park din Florida se deschide pe 24 februarie

Cel mai mare parc tematic cu Peppa Pig se va deschide în SUA, în Winter Haven din statul Florida. Va fi sora mai mică a LEGOland, care este la doar câțiva pași.

Vizitatorii se vor putea bucura de întreaga experiență Peppa Pig, inclusiv Muddy Puddles Splash Pad, Granddad Dog’s Pirate Boat Ride, Grampy Rabbit’s Boat Adventure, Mister Bull’s High Striker și Daddy Pig’s Roller Coaster. Un bilet pe site-ul oficial costă 31 de dolari și sunt reduceri față de prețul de la case. Puteți verifica programul și prețurile aici.