--> -->

EXCLUSIV O umbră de speranță: noutăți sub comanda lui Mulțescu

Dinamoviștii au revenit la București, cu autocarul, așa cum era prevăzut în programul echipei și au liber până marți, când vor reîncepe antrenamentele sub comanda lui Gigi Mulțescu, pentru a salva ”haita” de la retrogradare.

Tehnicianul de 69 de ani era abătut după eșecul de la Iași (0-1), însă nu a vrut să pronunțe cuvinte despre retrogradare. ”Răsuciți cuțitul în rană”, a reacționat Mulțescu atunci când a fost chestionat înainte de meciul din Copou cu privire la problemele de lot. După pauza competițională e meci în Gruia, cu campioana, iar lotul va fi mai consistent numeric.

Nu fiindcă ar putea sosi un nou transfer, întrucât nu e nici buget, nu mai e timp de mercato, ci își vor reveni jucătorii care au absentat în ultima etapă. În primul rând, Adam Nemec, atacantul care a lipsit atât de mult ”câinilor”, el semnând victoria cu FCSB în Cupa României. De fapt, conform surselor noastre, el ar fi vrut să riște și acum, la Iași, dar a fost temperat de staff-ul tehnic, considerând că riscă mult pe un gazon prost. Mai ales că de-abia a revenit la antrenamente.

Totodată, absenți la Iași, Steliano Filip și Florin Bejan se întorc și ei de marți în programul normal al echipei. Amândoi au stat acasă întrucât au suferit o contractură musculară la adductori. Astăzi, e așteptat să se întoarcă în România și Janusz Gol, polonezul refăcându-se în țara sa după o pubalgie.

Citește și

Anul 2021 declarat ”Anul Tudor Vladimirescu”: Cu rău să pierdem pe cei răi, să ne fie nouă bine”