EXCLUSIV Ghiță Mureșan, mesaj EMOȚIONANT din SUA: ”Informați-vă” VIDEO

Românii din toate cele patru zări, de acasă sau din străinătate, fac front comun ca să treacă peste această terifiantă pandemie de coronavirus. Am ajuns să ne bucurăm când vedem că numărul celor infestați de COVID-19 nu crește mai mult decât în ziua precedentă. Diverse vedete din showbizz și din lumea sportului trimit mesaje de susținere pentru români și îi îndeamnă să rămână în casă pe durata stării de urgențe.

Unul dintre ultimii care se alătură listei celor care le cer românilor să continue lupta cu coronavirusul este Ghiță Mureșan, fosta vedetă din NBA, clujeanul de 2,31 de metri stabilit în Statele Unite ale Americii de mai mulți ani. Bărbatul de 49 de ani trăiește lângă Washington, alături de soție și de copiii cuplului.

“Sfatul meu este să luăm acest virus foarte serios. Seamănă cu o simplă gripă, dar nu e! Este un virus devastator care se răspândește rapid. Pentru care nu există, încă, tratament sau vaccin. Și afectează întreaga lume. Căutați și informați-vă, găsiți surse care să vă spună adevărul. Dacă sunteți tineri și voi puteți să vă îmbolnăviți, chiar dacă există riscuri mai mici, dar gândiți-vă la părinți, bunici și alți oameni din comunitate.

Trebuie să oprim răspândirea virusului. În lipsa unui tratament, faceți ceea ce vă cer autoritățile. De la lucrurile simple, gen spălatul pe mâini cu săpun vreme de 20 de secunde, cel puțin, până la cele mai grele, precum izolarea socială, lucratul de acasă și evitarea contactelor nenecesare cu alte persoane. Împreună, omenirea va câștiga și această bătălie. Dar până atunci, trebuie să acționăm responsabil și să avem grijă nu doar de noi, ci mai ales de ceilalți… Stați acasă!”, este mesajul transmis de Ghiță Mureșan, în exclusivitate pentru doarromania.ro.

Citește și:

Rivalii CFR-ului au luat măsuri ce-au dus la răzmeriță și război intern! La vară, urmează concedieri