EXCLUSIV Dani Coman, la Dinamo? Ce spune oficialul despre preluarea clubului

Dani Coman tocmai și-a dat demisia de la Astra și ar putea fi noul președinte al lui Dinamo începând din această vară. El a mai avut discuții cu Ionuț Negoiță, care i-a propus această funcție în toamnă. Atunci a refuzat deoarece a vrut să termine sezonul cu giurgiuvenii.

”Îl cunosc pe domnul Negoiță, știu că își dorește foarte mult să facă performanță, este un om echilibrat, un om care a dezvoltat foarte mult în România, nu cred că se pune problema ca el să renunțe la Dinamo.

Eu nu cred că va vinde Dinamo. Ține foarte mult la Dinamo și cu siguranță nu va vinde. Își dorește să facă performanță dar nu cred că a avut oamenii potriviți lângă dumnealui.

La Dinamo este domnul Rednic, eu l-am antrenor și a fost unul dintre cei mai buni tehnicieni pe care eu i-am avut. Domnul Rednic este un antrenor cu care mi-aș dori să lucrez, evident.

Deocamdată nu am o ofertă de a merge acolo. Dar eu n-am avut niciodată nimic cu Dinamo. Și chiar a fost clubul pe care l-am apreciat. Am apreciat suporterii, atmosfera pe care o fac suporterii acestei echipe, în fotbal singurul club la care nu aș putea merge ar fi Steaua. ”, a declarat Dani Coman pentru doarromania.ro.

Citește și:

Două pelicule românești sunt prezente la un uriaș festival de film