--> -->

EXCLUSIV Au dat drumul la muncă: nouătățile din lotul ”SMURD”-ului + situația lui Petrovic

Dinamoviștii au început pregătirile pentru remontada din campionat, echipa fiind în subsolul clasamentul, în zona roșie, a retrogradării, după numai două puncte obținute în ultimele opt etape din Liga 1.

Și în perspectiva amicalului de la Kiev, cu echipa lui Mircea Lucescu, de pe 27 martie, la ora 17:00, dar și în privința luptei din finalul sezonului regulat și, mai ales, a play-out-ului, Gigi Mulțescu are parte de vești bune.

Fotbaliștii care au absentat în ultima perioadă s-au întors pe teren, se antrenează normal, la parametrii optimi. A revenit și Janusz Gol din Polonia, se pregătește cot la cot cu jucătorii. Adam Nemec a lipsit enorm echipei. Niciun atacant dinamovist n-a mai marcat de 10 etape! Slovacul se antrenează normal, de văzut dacă va face parte din lotul formației ce va juca la Kiev. ”Câinii” vor să-l aibă în forță pentru play-out.

Răuță, Bejan și Filip se pregătesc și ei după problemele musculare din ultima perioadă. Mulțescu a transmis că-i va folosi doar pe o parte dintre ei în amicalul cu Lucescu, totul depinzând de cum vor decurge situațiile lor medicale pe mai departe.

În ceea ce-l privește pe elvețianul Nemanja Petrovic, atacantul de 23 de ani va fi testat în cadrul formației secunde, iar nea Gigi a transmis că abia dacă va primi un raport favorabil de la Dinamo II, atunci îl va aduce pe vârf sub comanda sa! Petrovic a jucat doar la liga a patra a țării sale, este un sportiv ce nu duce lipsa banilor, doar că nu a mai evoluat nicăieri de vara trecută.

Citește și

Ludovic Orban a răspuns dacă are probleme cu alcoolul: ”Mă urâțeam, îmi afecta luciditatea”