Ex-dinamovistul Pierret, aproape de transferul vieții

Balthazar Pierret, 23 de ani, a făcut parte din lotul cu care Dinamo a retrogradat în liga a doua pentru prima dată în istorie, la finalul sezonului 2021-2022, iar acum ar putea evolua la o echipă de top.

Adus de Răducioiu la București

Totuși, mijlocașul a lăsat o impresie pozitivă pe durata angajamentului cu Dinamo. Bucureștenii l-au pierdut gratis, totuși.

Florin Răducioiu, 53 de ani, pe atunci directorul sportiv al ”câinilor”, a fost cel care l-a recomandat pe mijlocașul francez în Ștefan cel Mare.

Balthazar Pierret e dorit în Serie A

Fostul jucător al lui Dinamo este dorit acum de Lecce, formație care ocupă locul 13 în Serie A, conform tuttomercato.web.

El a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Rouen și nu își va prelungi înțelegerea, iar Lecce vrea să-și întărească echipa cu fostul dinamovist.

Pierret a venit la Dinamo de la Boulogne, din liga a treia franceză, și a plecat la Quevilly Rouen, formație din liga a doua din Hexagon.

Era cotat la 300.000 de euro pe transfermarkt când a semnat cu Dinamo, iar acum e evaluat la 900.000!

La Dinamo a adunat 17 meciuri pentru ”câini”, reușind două goluri. De meserie mijlocaș central, Pierret mai poate fi folosit și pe postul de stoper, având în vedere că măsoară 1,86 metri înălțime.

Citește și

Surpriză maximă: Viktor Orban devine șeful Consiliului European și va avea puteri uriașe