Eveniment astăzi la Dinamo: noul echipament. Ce va urma

Dinamo a anunțat ieri faptul că s-a încheiat colaborarea cu WIN2, sponsorul principal al formației în ultimul sezon. Colaborarea s-a rupt după doar un an între părți. Existau nemulțumiri încă din iarnă.

Care a fost situația cu sponsorul principal, cu cine se poartă negocieri acum

Venirea lor ca sponsori principali a fost și atunci un motiv de dispută între Vlad Iacob și R&W, fiecare având altă preferință, până la urmă a avut câștig de cauză Vlad Iacob, administrator special atunci. El a fost cel care a ales WIN2, au scris cei de la Radio Dinamo.

Avantajul a fost legat de faptul că suma obținută a fost mai mare și WIN2 a permis accesul altor sponsori pe partea din față a tricoului.

Pe de altă parte Andrei Nicolescu și Eugen Voicu își doreau un sponsor cu expunere mai mare, având atunci discuții avansate cu Betano, care ar putea deveni acum sponsor principal.

Cei de la Betano sunt totodată sponsori la U Craiova și FCSB. Nu este nimic sigur însă în momentul de față, mai sunt și alte opțiuni.

La evenimentul organizat astăzi la shop-ul Macron, acolo unde Dinamo va avea un spațiu dedicat produselor alb-roșii, va fi prezent și Andrei Nicolescu, administratorul special.

Detalii despre noul echipament

,,Echipamentele pentru noul sezon și produsele oficiale sunt disponibile în noul Corner Shop Dinamo 1948! De miercuri, 10 iulie, echipamentele de joc pentru sezonul 2024-2025 și alte produse oficiale cu însemnele clubului nostru sunt disponibile în Macron Sports Hub, amplasat pe Bd. Basarabiei 94 din Capitală.

Cel mai așteptat eveniment va începe la ora 16:00, iar fanii prezenți la Macron Sports Hub vor avea ocazia să achiziționeze primele 148 de tricouri, ediție limitată. Surprizele nu se opresc aici! Cei mai frumoși suporteri din România se vor întâlni cu o parte din jucătorii echipei noastre, cu antrenorul Željko Kopić și alți invitați dinamoviști.

Nu vor lipsi, în cadrul lansării noului echipament, sesiunile de autografe și fotografiile de colecție în alb și roșu. Intrăm în linie dreaptă, pentru sezonul 2024-2025, echipați în culorile pe care le iubim!”.

Citește și

Căldură mare, monșer! La ce temperaturi se va ajunge în aceste zile