Eugen Voicu are curaj: ”Fac pariu!”. Mesaj pentru Ovidiu Burcă și pentru fani

Dinamo a bifat patru înfrângeri consecutive, opt goluri primite, niciunul marcat, este în zona retrogradării în clasament!

Totuși, Eugen Voicu este convins că Dinamo nu va retrograda. Acționarul majoritar al clubului din „Ștefan cel Mare” chiar a făcut un pariu, fiind convins de faptul că nu se pune problema ca echipa să ajungă iar în Liga 2.

Eugen Voicu este convins că Dinamo nu va retrograda: „Îi asigur pe fani!”

Deși Dinamo a dezamăgit și la Galați, acolo unde a cedat cu scorul de 0-1, Eugen Voicu este sigur că echipa lui Ovidiu Burcă își va reveni cât de curând.

„Nu este o situație tocmai fericită în momentul de față, dar fac acum un pariu și îi asigur pe fani că Dinamo nu va retrograda în Liga 2! Până acum, am evaluat corect traseul clubului și așa va fi și acum”, a dat asigurări Eugen Voicu, pentru ProSport.

”Dacă nu era acel autogol, am fi obținut un rezultat bun!”

Acționarul lui Dinamo dă de înțeles că roș-albii n-ar fi pierdut la Galați, dacă Neluț Roșu nu își introducea balonul în proprie poartă, stabilind astfel și scorul final al meciului de vineri.

„Învățăm cu toții din aceste meciuri și mergem mai departe. Eșecurile sunt niște lecții poate mai importante decât victoriile și vă asigur că vom crește în continuare. Sigur, Dinamo n-a făcut un meci bun în ultima etapă, dar dacă nu era acel autogol de la Galați, probabil că am fi obținut un rezultat bun cu Oțelul”, a mai spus conducătorul grupării din „Ștefan cel Mare”.

Eugen Voicu l-a asigurat și pe Ovidiu Burcă de susținerea sa, este de părere că antrenorul de 43 de ani va reface moralul echipei și Dinamo își va reveni în lupta pentru a continua în Liga 1.

Citește și

”Vitezomana” Clotilde Armand trasă pe dreapta. Un alt fost primar s-a ales cu dosar penal