Eugen Voicu a preconizat când iese Dinamo din insolvență: ”Poate atunci sau mai devreme”

Eugen Voicu, acționar majoritar la Dinamo prin firma Red&White, a spus că speră ca gruparea din Ștefan cel Mare să iasă din insolvență în a doua jumătate a anului 2024, dar acest lucru depinde de mai mulți factori.

De asemenea, omul de afaceri a mai precizat că speră ca noul plan de reorganizare al lui Dinamo să fie aprobat pe data de 15 mai, atunci când instanțele de judecată au fixat un nou termen.

Când ar trebui să iasă Dinamo din insolvență: „Vara 2024”

Deși creditorii au votat noul plan de reorganizare, acesta a fost contestat în instanță de Radu Bîrlică, fost director de marketing la Dinamo, care a cerut judecătorului sindic anularea procesului verbal al Adunării Creditorilor și a Hotărârii Adunării Creditorilor prin care s-a aprobat modificarea planului de reorganizare inițial.

„Ieșirea din insolvență se face în funcție de mai mulți factori. Cred că asta se va întâmpla în a doua jumătate a anului viitor, poate chiar mai devreme, dar cu siguranță nu în acest an”, a declarat Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

15 mai, imediat după ziua clubului

Noul plan de reorganizare e unul simplu și noi nu vedem motive pentru ca acesta să nu fie aprobat.

Dacă planul nu se va aproba, s-ar putea să avem o situație mai delicată, dar haideți să așteptăm termenul de pe data de 15 mai și vedem atunci”, a mai spus Eugen Voicu, potrivit sursei citate anterior.

Citește și

Preț uriaș al cireșelor de import la Buzău. Pensionar: „Nu îmi permit nici sâmburii”