Este titrat în România, Dinamo i-a făcut ofertă! Care sunt șansele de a se rezolva transferul

Dinamo vrea neapărat să aducă un atacant, cel puțin unul, în acest mercato. A primit ieri interdicție la transferuri din partea CNSL a FRF, după ”cazul Iulian Roșu”, dar deciza nefiind definitivă, nu afectează, practic, acum, clubul.

Problema uriașă: România este ultima variantă pentru Tudorie

Unul dintre ultimii jucători ce-au primit ofertă din partea grupării din Capitală este Alexandru Tudorie, 27 de ani.

Vârful a reziliat la începutul lui 2024 cu saudiții de la Al-Adalah, ulterior a confirmat și el interesul ”câinilor” pentru a-și asigura serviciile sale, doar că Tudorie așteaptă, în continuare, răspunsuri tot din străinătate. Varianta Liga 1 este ultima pe agenda sa în perspectiva a ceea ce va urma imediat.

Cinci trofee a cucerit Tudorie în carieră, Cupa Ligii cu FCSB, trei Cupe cu Sepsi și cu Universitatea Craiova, Supercupa cu Sepsi.

Dinamo i-a făcut o ofertă, susțin cei de la GSP, pistonează să primească un răspuns cât mai repede.

I-a făcut cadou titlul lui Gigi Becali

Gălățeanul a început fotbalul la Oțelul, apoi Gigi Becali l-a transferat pentru 250.000 de euro în vara 2015, după ce dunărenii au retrogradat și au ajutat FCSB să cucerească ultimul titlu din istoria grupării.

În acel meci memorabil cu ASA Târgu Mureș, când Oțelul i-a învins pe ardeleni, scor 2-1. Atunci, Tudorie a egalat la 1, după ce mureșenii au condus la pauză. FCSB avea să cucerească ultimul trofeu de campioană după o remiză albă la Iași, cu Costel Gâlcă antrenor.

Citește și

Gabriel Firea, iritată din cauza lui Marcel Ciolacu: ”Tergiversează”