Eșanu, sigur la Dinamo: ”Este o rușine”

Hai că se poate! De acest lucru s-a convins și Dinamo, vineri seară, după victoria cu Chindia (2-0), la Ploiești.

Eșanu, solid, din nou

Primul succes în deplasare după 33 de meciuri în campionat, după 11 luni! Al doilea meci consecutiv fără gol încasat. ”Câinii” speră să poată forța un miracol, oricum, atitudinea s-a schimbat mult în bine, iar formația arată mai sigură pe propriile forțe pe gazon.

Mihai Eșanu a fost unul dintre remarcații roș-albilor, un nou meci solid al portarului, care se apropie de prestațiile din primăvara trecută. Jucătorul a avut câteva parade de efect, una superbă la scorul de 0-0, când a scos un gol ca și făcut la reluarea cu capul a lui Iacob.

”Orice aș spune, s-ar interpreta”

”Chiar vorbeam cu Stelu (n.red Filip), când ne bucuram cu galeria, că m-am săturat să fim supărați după meci. Mă bucur mult că am reușit. Să nu mai spunem: ”Cine a greșit, cum a greșit?!”. Să facem să fie bine.

Vreau să pun umărul pentru ca echipa să obțină puncte, victorii. La final, ne-am felicitat.

Atmosfera e bună, mai ales când câștigi după 33 de meciuri. Salvarea directă? Atât timp cât există șanse matematice, noi credem în ele. Sperăm să o ținem pe aceeași linie. Iar dacă va fi așa, probabil că vom reuși!

Pentru mine, personal, este o rușine unde suntem, dar încerc să-mi fac cât mai bine treaba și să salvăm sezonul.

Nu știu ce a schimbat domnul Uhrin, orice aș răspunde se va interpreta. Dacă zic că a schimbat în bine, atunci dau în munca altora și că înainte era rău. Poate să sune rău. Fiecare antrenor are filosofia lui.

Nu ne este teamă de un baraj cu nimeni! Sunt două meciuri, grele, importante, mie, personal, nu-mi este, nu cred că vreunui coleg.

Cu Craiova va fi iar un meci greu, important, trebuie să pregătim bine partida, iar apoi să mergem pe aceeași linie”, a declarat Mihai Eșanu după duelul cu Chindia.

Citește și

Will Smith a demisionat: ”I-am rănit”