--> -->

Eșanu: ”Aș vrea să transmit asta”

Mihai Eșanu a început bine și a terminat tare prost. Atât pentru el, cât și pentru Dinamo.

A îngropat ”haita”

Ediția 2020/2021 l-a propulsat până la echipa națională de tineret, iar goal-keeper-ul a contribuit la salvarea echipei de la retrogradare. Acum, practic, a îngropat-o!

În primele etape, când echipa avea interdicție la transferuri, cu un Deian Sorescu într-o perioadă bună și o garnitură de start presărată cu copii crescuți de Dinamo, Mihai Eșanu a fost decisiv în victoriile cu Academica Clinceni și FC Voluntari.

Ulterior, atât echipa, cât și goalkeeper-ul de 23 de ani au avut o serie de meciuri consecutive fără victorii, cu înfrângeri în ultimele secunde sau meciuri în care erau egalați pe final.

Playsport.ro l-a contactat pe Mihai Eșanu în vederea obținerii unui interviu, dar portarul care a cochetat și cu lotul național U21 nu a dorit să vorbească.

”Nu vreau să dau niciun interviu perioada asta. Am, însă, un mesaj către suporteri: le mulțumesc pentru că au fost alături de noi până în ultima secundă și îmi pare foarte rău că i-am dezamăgit.”, au fost cuvintele lui Eșanu pentru suporteri.

Jucătorii pleacă pe capete de la Dinamo

În cazul în care formația din Ștefan cel Mare se va înscrie la Liga a 2-a, lotul de jucători va suferi extrem de mult. Multor jucător le expiră înțelegerile la 30 iunie, iar alții care au contracte până în 2023 urmează să rezilieze sau deja au făcut-o, vezi Gabriel Torje.

Cosmin Matei a fost primul care a plecat din ”haită”. Mijlocaș de creație a semnat cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României, iar primul meci oficial va fi cu trofeul pe masă: Supercupa României la Arad, cu campioana CFR, primul meci cu VAR din România.

Citește și

Cea mai cunoscută melodie de Crăciun acuzată de plagiat: ”20 de milioane”