Eros Ramazotti în concert la București

Eros Ramazzotti cântă pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din București. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird și se pun în vânzare pe 23 iunie, la ora 10:00.

Un artist desăvârșit

Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cel mai de succes artiști, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite în întreaga lume: 70 de milioane de discuri vândute, două miliarde de streamuri și aproape două miliarde de vizualizări pe YouTube.

După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, nenumărate premii, certificări și recunoașteri, acum își aniversează 35 de ani de carieră cu WORLD TOUR PREMIÈRE – zece avanpremiere exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

Ce piesă vă place?

Ultimul album nelansat de Eros, care conține piese inedite, „Vita ce nè”, datează din 2018, a fost urmat de un turneu colosal de peste 90 de spectacole în 32 de țări din întreaga lume, „Vita Ce Nè World Tour”, care a început la Olympiahalle din München cu o performanță de dublu sold out.

Albumul marchează începutul proiectului de remasterizare și reeditare pe vinil și în format digital a discurilor care i-au marcat călătoria artistică, o călătorie muzicală prin multe etape diferite, menită pentru a redescoperi un catalog atemporal: „Dove Cè Musica”, „Nuovi”, Eroi”, „Tutte Storie”, „ER9S”, „Stilelibero”, „In Ogni Senso”, „In Certi Momenti”.

Citește și

Victor Rebengiuc explică: ”Ultimul rol, dar voi mai fi pe scenă”