--> -->

Eric și-a decis viitorul: ”Am vorbit și ne-am pus de acord”

Eric de Oliveira este liber de contract după ce s-a despărțit de FC Voluntari. Chiar dacă a avut mai mereu probleme cu greutatea, mijlocașul de 35 de ani a dovedit mereu că are glezna fină.

Și încă mai are multe de apărat la nivelul Ligii 1. Dinamoviștii au transmis zilele trecute că-l au în vedere pe brazilianul românizat, care este căsătorit cu o româncă, are viața la Mediaș și o afacere. ”Ar fi nevoie de un pic de joga bonito”, a comentat Mario Nicolae, managerul sportiv.

Totuși, Eric este aproape de a semna cu Gaz Metan Mediaș, acolo unde a mai jucat în trecut, fiind atașat de echipă și de oraș. În plus, are și o relație foarte bună cu noul tehnician al ardelenilor, Mihai Teja.

”A venit Mihai Teja la Mediaș. De fapt, s-a întors într-un loc unde s-a simțit ca acasă. Am vorbit cu el și i-am zis că dacă are nevoie să-i mai spun ceva despre Mediaș, despre locurile din oraș, poate să mă apeleze cu încredere. Glumesc, și el știe foarte bine.

Eu pot să ajut imediat. Gaz Metan chiar are o situație financiară foarte bună acum, la nivelul Ligii 1. Am avut ceva discuții cu oamenii de la club, ne-am cam pus de acord, urmează ca zilele viitoare să semnăm.

Eu aproape am trecut peste problemele medicale și aș vrea să mai joc fotbal un an, un an și jumătate”, a reacționat Eric la LookSport.

”Dinamo trebuie să se adune, e un nume mare pentru România, e una dintre puținele cluburi mari la nivel internațional ce nu a retrogradat. Ar fi păcat să se întâmple ceva rău cu Dinamo”, a mai spus mijlocașul.

Citește și

Decizie importantă pentru Dinamo: ”A renunțat”