Era văzut ca o mare speranță: Zeljko Kopic se dispensează de el!

Ahmed Bani are șanse foarte mari să plece de la Dinamo. Cei de la Fanatik au scris că bucureștenii sunt în negocieri avansate pentru a-l împumuta pe fotbalistul de 21 de ani în Liga 2, la Unirea Slobozia.

Marea speranță a lui Dinamo pleacă la o altă echipă

Dinamo va renunța la Ahmed Bani până la vară. Antrenorul croat nu-l vede pe Bani ca fiind o soluție pentru ofensiva “câinilor” și și-a dat acordul pentru transferul temporar al acestuia.

În aceste condiții, conducerea roș-albilor a căutat o variantă pentru ca Bani să poată juca meci de meci. Cum nu s-a găsit nicio opțiune în SuperLiga, dinamoviștii sunt în negocieri avansate cu Unirea Slobozia pentru un împrumut până la finalul acestui sezon.

Folosit de Ovidiu Burcă, îndepărtat de Kopic

În perioada în care Dinamo a fost antrenată de Ovidiu Burcă, Ahmed Bani a fost un jucător important. Mijlocașul ofensiv a prins 17 meciuri în acest sezon și are și o pasă decisivă. Venirea lui Zeljko Kopic și apariția unor jucători noi în această iarnă l-au exclus pe Bani din lista celor utili.

Bani era considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul lui Dinamo. Capabil să joace ca mijlocaș ofensiv în toate zonele, Bani a fost unul dintre favoriții lui Burcă. Fostul antrenor al “câinilor” a sperat că mijlocașul de 21 de ani poate progresa și poate deveni un jucător pe care Dinamo l-ar putea vinde în viitorul apropiat.

Evoluțiile lui Bani nu au fost satisfăcătoare, iar evaluarea făcută de Kopic l-a trecut pe lista de transferuri. Bani ar urma să meargă în liga secundă, la Unirea Slobozia. Unirea, echipă antrenată de Adrian Mihalcea, se bate la promovare.

Citește și

Când începe Las Fierbinți sezonul 24: „Nu aș fi crezut”