Episod de la Dinamo: conducerea a vrut să-l “zboare” pe antrenor, Paul Anton a strâns grupul

Dinamo a trecut la “era Pablo Cortacero”, una care nu este de bun augur pentru suflarea roș-albă, după 7 ani în “epoca Ionuț Negoiță”. Fostul patron a fost arătat cu degetul pentru haosul de la club.

Vasile Miriuță, fost antrenor al echipei, a făcut dezvăluiri la DigiSport vizavi de un episod ce-l privea direct. “O spun în premieră, n-am mai spus-o până acum. Când m-am dus la Dinamo, am stat primele 3-4 meciuri, m-a bătut Chiajna și am făcut vreo 2-3 egaluri. Îți dau cuvântul meu de onoare, au vrut să mă dea afară la meciul cu Iașiul. N-am spus-o la nimeni niciodată, dar acum o spun.

M-au chemat sus și mi-au spus că dacă nu bat Iașiul, mă dau afară. Domnul Negoiță era. Aveam clauză în contract că nu mă pot da afară până în ianuarie, era o sumă. Stăteam așa și, îți dau cuvântul meu de onoare, m-am dus la Anton, că mi-a fost drag, și i-am zis să vină să bem un pahar de vin, sau suc, nu mai țin minte. I-am zis «Ăsta mă zboară!».

Știți ce mi-a zis Anton? “Tati, stai liniștit, vorbesc cu băieții, meciul ăsta jucăm pentru tine, îi batem și rămâi aici cu noi”. Înainte de meci, au venit Filip și Nedelcearu la mine. I-am bătut și am mai stat câteva luni la Dinamo. Asta spun: o dată pe an, echipa trebuie să joace pentru antrenor, dacă ești corect cu ei”, a spus Miriuță la Digi Sport.

Citește și

Tudose despre Tătaru: ”Asimptomatic în inteligență, nu-l ajută nici gelul de păr”

No Comments Yet

Comments are closed