Englezii le recomandă conaționalilor să viziteze România! Aflați detaliile

Da, știm că undeva în subconștientul fiecăruia dintre noi există un plan de vacanță pentru vara 2020, chiar dacă acum ne luptăm cu coronavirusul și panica pe care o indice acest dușman invizibil! Nu se știe dacă vom avea voie și curaj să călătorim în străinătate pentru concediul estival, astfel că va trebui să luăm în calcul variantele interne.

Interesant este că una dintre prestigioasele publicații de pe mapamond, Daily Mail, a făcut un top al locurilor de vizitat și a inclus și o destinație din România pe această listă! ”Un tărâm al lupilor, sălbatic și frumos”, au scris jurnaliștii despre nominalizarea lor, Munții Carpați. Mai mult, turiștilor le este recomandat să-i întrebe pe localnici despre rutele pentru excursii și, mai ales, să fie atenți la animalele sălbatice, la urși în special. Englezii estimează că o vacanță de 8 zile prin România, pentru a vizita Munții Carpați, ar costa aproximativ 1.500 de euro.

Alte drumeții oferite de Daily Mail cititorilor: Loch Ness (Scoția), Wild Taiga (Finlanda), Insulele Scilly (Marea Britanie), Kenya, Costa Rica, Norvegia, Himalaya, Uganda, Peru, Maldive și Antarctica.

Citește și

Savenco, polițistul, șocat: ”Ar trebui să fim campioni mondiali”

No Comments Yet

Comments are closed