--> -->

Emoţii şi cu Torje pentru Uhrin

În week-end, Dinamo a avut un meci amical împotriva celor de la Zimbru Chişinău, câştigat cu 2-0, goluri reușite de Irobiso și Moura

Mai mulți fotbaliști nu au evoluat în acest joc de verificare, din cauza problemelor medicale. Și mulți vor rata etapa cu Chindia, de vineri seară, de la Ploiești!

O echipă întreagă accidentată

Despre Jovanovic, Patriche, Matei și Răuță se știe că s-au accidentat cu ocazia rundei cu Sepsi (0-0), înaintea pauzei competiționale. Iar Azankpo și Ivanovski sunt probleme mai vechi.

Steliano Filip și Morar s-au alăturat și ei listei de indisponibili pentru meciul cu moldovenii, dar, din sursele noastre, se estimează ca amândoi să înceapă antrenamentele normale de marți, ei vor fi pe teren vineri cu trupa lui Emil Săndoi, dacă nu apar probleme neprevăzute.

În plus, după meciul cu Zimbru, și Gabi Torje a acuzat probleme medicale, susține Fanatik. Însă, cel mai probabil, mijlocaşul va fi apt pentru meciul următor.

Aceasta în timp ce astăzi Dinamo s-a despărțit de preparatorul fizic Cristi Sandu, care și-a reziliat contractul cu clubul, formația neavând în acest moment preparator!

Ultimul cartuș

Partida cu Chindia este foarte importantă pentru Dinamo. Echipa este la 8 puncte de Mioveni, respectiv la 9 puncte de echipa pe care o va întâlni pe 1 aprilie.

În următoarele trei etape, formația lui Dusan Uhrin se va duela cu Chindia, în deplasare, apoi cu FCU Craiova, acasă, și cu Mioveni, în deplasare. Dacă vrea să forțeze un miracol, roș-albii ar trebui să obțină trei victorii consecutive în aceste dueluri, apoi să depindă și de jocul rezultatelor pe final de play-out.

În dorința de a evita miraculos dubla de la baraj, de la finele lunii mai.

Citește și

Putin către Abramovich: ”Îi voi distruge”