Emma Răducanu revine în România: ”Ador”

Emma Răducanu (19 ani, locul 83 WTA) și-a anunțat participarea la Transylvania Open, turneul WTA250 de la Cluj-Napoca programat între 8 și 16 octombrie.

Emma Răducanu revine în România pentru a doua ediție a turneului de nivel WTA250 găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

”Abia aștept”

În 2021, Emma s-a oprit în faza sferturilor de finală, unde a eliminat-o Marta Kostyuk. Acum speră să ajungă și mai sus, declarându-se nerăbdătoare să revină în România, țara natală a tatălui ei.

”M-am simțit foarte bine anul trecut în Cluj. Oamenii au fost extraordinari, m-au făcut să mă simt bine primită, așa că sunt cu adevărat bucuroasă să anunț că mă întorc anul acesta.

Ador să revin în România oricând pot. Tatăl meu este de acolo, am atât de multe amintiri frumoase de acolo. Abia aștept să revin. Ne vedem acolo!”, a afirmat Emma într-un videoclip publicat de pagina oficială a turneului.

Cine mai vine

Transylvania Open 2022, turneu cu 32 de jucătoare pe tabloul principal, desfășurat pe suprafață hard, are premii totale de 251.750 dolari.

Ediția inaugurală, din 2021, a fost câștigată de Anett Kontaveit, din Estonia, care nu i-a dat nicio șansă Simonei Halep în finală, scor 6-2, 6-3.

Emma Răducanu, locul 11 WTA la finalul lunii august, s-a prăbușit în clasamentul mondial după US Open. Emma avea de apărat 2.000 de puncte după ce câștigase ediția de anul trecut, dar în 2022 a fost eliminată de Alize Cornet încă din primul tur.

Alte jucătoare care și-au confirmat prezența la Transylvania Open 2022 sunt Jaqueline Cristian și Ana Bogdan.

Citește și

Simona Halep, decizie radicală: ”Doar la asta mă gândesc”