Emil Boc sare la gâtul PSD: “Pun în pericol”

Emil Boc nu a rămas impasibil la discursurile celor din Partidul Social Democrat, care vor să majoreze cu 40% pensiile încă din acest an. Actualul primar din Cluj-Napoca a trăit pe pielea lui o perioadă teribil de grea, din postura de premier, și este convins că PSD împinge din nou țara spre prăpastie.

“Am văzut și am trăit din nefericire acest film. În 2008 Călin Popescu Tăriceanu a adoptat ordonanțe de urgență si a adoptat cheltuielile permaente fără să țină cont că eram în pragul unei crize. Aceste cheltuieli nu au mai putut fi plătite. Noi am fost aceia care ne-am sacrificat dimensiunea politică pentru a salva economia.

Acum se întâmplă același lucru. PSD, într-un populism fără margimi, mărește cheltuielile. Mă bucur că există oameni responsabili, la Cotroceni și Guvern. Și nici președintele, nici Guvernul, nu vor să sacrifice generațiile viitoare.

PSD pune în pericol să nu fie plătite pensiile. Sau să lăsăm inflația să o ia razna și cu o pensie să-ți cumperi o pâine. E anormal ce se întâmplă și ce e în țara asta”, a declarat Boc la Realitatea Plus.

Partidul Social Democrat a reușit să treacă prin Parlament legea prin care punctul de pensie crește cu 40%, nu cu 14%, cum deja a fost majorat de Guvernul PNL. Legea poate fi întoarsă doar de președintele Klaus Iohannis.

Citește și

Liviu Pleșoianu îi dedică lui Nicușor Dan un serial de afirmații dure: ”Să înceapă distracția!”

No Comments Yet

Comments are closed