Emil Boc nu acceptă pași greșiți cu Dinamo: „Trebuie să venim cu puncte”

Emil Boc, primarul Clujului, nici nu concepe ca Universitatea să facă pași greșiți luni, în meciul pe care echipa lui Neluțu Sabău îl va disputa în compania lui Dinamo, pe „Arcul de Triumf”.

Edilul a abordat un discurs optimist într-un interviu acordat presei locale.

Cu primarul la atac!

În plină ascensiune, în luptă pentru play-off și calificată în „sferturile” Cupei României, U Cluj are următoarea oprire în Capitală, pe terenul penultimei clasate Dinamo, într-o reeditare a „barajului” din 2022. Apropiat de echipă, primarul Clujului a setat obiectivul ardelenilor pentru meciul de luni seara.

„Trebuie să venim cu puncte de la Dinamo! În meciul cu Rapid (n.r. – câștigat cu 3-2 de la 0-2) a fost o singură echipă pe teren din minutul 27. Asta arată că Universitatea Cluj poate juca de la egal la egal cu oricine. (…) Asta arată capacitatea echipei.

Avem mai mulți jucători buni pe același post și există competiție. Atunci când ai jucători buni și ai concurență, apare performanța”, a reacționat edilul orașului din Transilvania.

”Echipa are un statut consolidat”

”Nu știu cum au reușit Radu Constantea și Neluțu Sabău să construiască o echipă care să aibă și această atmosferă. Universitatea Cluj este o familie, dar există și o competiție atât de necesară.

Echipa are un statut consolidat, venim cu puncte de la București!”, a afirmat edilul Clujului, potrivit zcj.ro.

U Cluj, campioana deplasărilor! Și n-a pierdut cu granzii României

U Cluj este în formă și va juca luni seară, de la ora 20:45, contra celor de la Dinamo, la București. „Șepcile roșii” sunt la un nivel superior față de adversarii de luni, trupa lui Sabău fiind campioana deplasărilor în Liga 1!

Clujenii au adunat 17 meciuri consecutive fără eșec au în deplasările din prima ligă și Cupa României, 10 victorii și 7 remize!

Seria invincibilității în deplasare a început pe 5 aprilie 2023, cu succesul din sferturile Cupei, cu Hermannstadt. Totodată, formația lui Neluțu Sabău, fost campion cu Dinamo în acea echipă mare creată de Mircea Lucescu în Ștefan cel Mare, este neînvinsă în Capitală. A revenit de fiecare dată și cu FCSB (2-2), și cu Rapid (3-2), obținând o victorie magistrală în Giulești.

Citește și

Ion Cristoiu pronostic despre prezidențiale: „La anul va câștiga un independent”