Elena Udrea, provocată: ”Publică, femeie”

Elena Udrea a primit o primă condamnare în dosarele penale pentru corupție pe care le are pe rol. Udrea are de executat 6 ani de pușcărie pentru faptele din dosarul ”Gala Bute”.

Prinsă lângă graniță

Chiar înainte de luarea deciziei de către judecători, fosta consilieră a lui Traian Băsescu a fugit din România, fără fiica ei, pe la Vama Giurgiu. A fost prinsă de polițiștii bulgari când voia să treacă vama la greci.

Joi după-amiază, după ce mandatul de arestare a ajuns la IGPR, polițiștii au căutat-o acasă, dar nu au găsit-o.

După aproximatov două ore, Poliția Română a anunțat că Elena Udrea a fost prinsă lângă granița bulgaro-greacă, la Kulata. Femeia care are o fetiță de aproape 4 ani a fost încarcerată, anunță ofițerii de la Sectorul Politiei de Frontieră Petrich din Bulgaria.

”Se iubește prea mult ca să se autodeterioreze”

Victor Ciutacu are, însă, o altfel de provocare pentru Elena Udrea, față de ceea ce o așteaptă după gratii. Ciutacu îi cere să facă publice numele jurnaliștilor despre care ea spunea că îi plătea ca să scrie de bine despre ea și regimul Băsescu.

”Elena Udrea nu e genul care să-și dea foc, cum a făcut-o sceleratul Bogdan Drăghici. O fi ea spectaculoasă-n gesturi, dar se iubește mult prea mult ca să se autodeterioreze.

Da’ un favor, pentru propășirea nației pe care a împărățit-o, îndrăznesc să-i cer: publică, femeie, lista aia integrală cu jurnaliștii care au luat șpagă de la tine, defalcat: cash, consultanță fictivă, contracte cu CNI sau cu firmele beneficiare, donații pe asociații/fundații. Știu că o ai, cred că s-a prescris între timp. În plus, la câți ani ai de executat și mai urmează, contopirea tot acolo te duce…

P.S. Au luat-o, acu’ zic și eu că se poate apuca de scris, are timp”, a scris Victor Ciutacu.

Citește și

Rafila vrea să ia SMURD la Sănătate