Elena Udrea, atacuri în rafală după ce a fost eliberată. Iohannis și Dragnea, principalele ținte

Elena Udrea a fost eliberată din penitenciarul din Costa Rica, după o decizie a instanțelor de acolo. Inițial, magistrații din România au au decis suspendarea pedepsei din dosarul Gala Bute și a mandatului de extrădare. Udrea a avut o primă reacție cu privire la situația în care se află, lansând atacuri la adresa oamenilor politici din România.

Totul a inceput dupa 2014, când nu a mai fost nimeni care sa poata controla sistemul. Iohannis e creatia lui, Dragnea a crezut ca e prieten cu Coldea si Kovesi. Nebunia a inceput dupa 2014. Sunt multe lucruri de schimbat, avem nevoie de lideri politici curajosi. Nu neg ca au fost si inainte, dar evident totul s-a agravat când sistemul a preluat puterea si nu a mai fost nimeni care sa i se opuna. Avem nevoie de lideri politici curajosi„, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea, despre decizia CCR

Nu am plecat ca voiam sa calatoresc prin lume, ci ca era evident, e si acum evident, cu aceasta decizie a CCR, e clar ca am avut dreptate ca am fost tintele unui abuz, ca am plecat de nevoie din Romania, ca mi-am dorit sa stau in tara mea. Ca urmare a deciziei CCR nu aveau de ales, dar ca 3 ani s-au intâmplat aceste abuzuri, ca s -a incalcat legea, s-au creat aceste complete de judecate conduse de presedinte sau vicepresedinte, era evident ca erau complete de comanda. Daca nimereai pe culoar, asa cum am nimerit eu,nu ai nicio sansa la judecata corecta. Lucrul asta a fost constatat curajos de CCR. Acest sistem, prin care adversarii puterii oculte din Romania erau executati un dosar aflat  de SRI, preluati de DNA-ul doamnei Kovesi, trimis la ICCJ unde completurile de 5 dadeau sentinte la comanda, era un sistem foarte bine pus la punct, prin care adversarii sistemului ocult au fost executati, scosi din joc, trimisi la puscarie”, a mai spus Elena Udrea.

CITESTE SI:

Veste uriașă pentru Elena Udrea: „E o chestiune de ore”