--> -->

Elena Băsescu poartă creațiile Danei Budeanu. Câți bani a costat rochia

Creațiile Danei Budeanu sunt pe placul Elenei Băsescu. Fata cea mică a lui Traian Băsescu, în vârstă de 42 de ani, a achiziționat o rochie mini din colecția creatoarei de modă.

Creație de 800 de lei

La 42 de ani și după trei nașteri, Elena Băsescu are o siluetă de invidiat. Pe lângă mișcarea pe care o face, EBa are un stil de viață sănătos și echilibrat. Pe una dintre rețelele de socializare, Elena Băsescu a postat o fotografie în care apare îmbrăcată cu o creație de-ale Danei Budeanu.

Fiica lui Traian Băsescu poartă o rochie neagră, mini, extrem de mulată și cu spatele gol. ”Little black dress”, a scris EBa la descrierea fotografiei de pe Instagram.

Rochia pe care o poartă Elena Băsescu costă 800 de lei, potrivit site-ului pe care Dana Budeanu își vinde creațiile vestimentare.

Se reinventează permanent

De-a lungul anilor, EBa a trecut prin mai multe transformări. A renunțat la breton și acum poartă cărare pe mijloc, și-a schimbat stilul vestimentar, a adoptat alt stil de a se machia și știe cum să își pună trăsăturile în evidență.

Elena Băsescu a fost ani de zile în lumina reflectoarelor, ea a fost europarlamentar între anii 2009-2014, e fotomodel, dar și economist. De o bună perioadă, fata cea mică a fostului președinte trăiește o viață discretă, e mamă cu normă întreagă.

Are trei copii, pe Sofia, Traian jr și Anastasia, lor le dedică tot timpul ei.

Elena Băsescu și-a închis afacerea cu haine

Afacerea cu haine pe care Elena Băsescu o deținea încă din anul 2018 nu a fost foarte profitabilă. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a decis să închidă firma.

În urmă cu 4 ani, EBa deschisese un atelier cu haine pentru mamă-copii, însă vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor sale. Hainele comercializate de fata cea mică a lui Traian Băsescu aveau prețuri cuprinse între 150 de lei şi 400 de lei.

Citește și

Rareș Bogdan revine asupra declarațiilor: ”Eu le-am zis colegilor mei liberali”