El i-a făcut ”căței”, a primit și un răspuns: „Cred că putem arăta mai multă agresivitate”

Dinamo va juca contra Farului vineri seară, la stadionul ”Arcul de Triumf”, de la ora 21:00. S-a rezolvat situația arenei pentru etapa a 10-a, chiar dacă gazonul de acolo arată în condiții improprii pentru fotbal.

Unul dintre fotbaliștii care pot face diferența contra formației lui Gheorghe Hagi este Dennis Politic.

Nu se teme de starea gazonului

„Suntem concentrați 100% pentru acest meci, încercăm să obținem un rezultat foarte bun. Din câte am auzit, gazonul nu e în cele mai bune condiții, dar nu vrem să folosim asta ca o scuză. Ambele echipe vor evolua pe același gazon, noi chiar am mai jucat acolo.

Vom încerca să practicăm același fotbal și să jucăm cât mai bine. Nu mi-e teamă, nu am fost obișnuit să joc doar pe terenuri care-s «masă de biliard». Nu avem ce face, acolo s-a decis să se joace”, a declarat fotbalistul școlit în Anglia.

Dezamăgit de prestația submediocră a dinamoviștilor din partida cu FCU Craiova, pierdută cu 0-1, administratorul special, Andrei Nicolescu, i-a catalogat drept „căței” pe jucătorii nou-promovatei. Dennis Politic a comentat afirmația oficialului.

„Cred că putem să arătăm mai multă agresivitate, să îmbunătățim asta de la meci la meci. Sperăm să se vadă rezultatele cât de repede”, a afirmat Dennis Politic, în conferința de presă de joi.

Nu se gândește la retrogradare!

Întrebat dacă se teme de o retrogradare în liga secundă, Politic a exclus ferm acel scenariu: „Nu ne gândim la așa ceva în acest moment. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să obținem cât mai multe puncte.

Am pierdut nedrept meciul cu FCU Craiova. A fost un gol frumos (n.r. – cel marcat de William Baeten), dar cred că, dacă mai încearcă de 10 ori acea execuție, nu-i mai iese. Am avut și un pic de ghinion.

Sperăm să ne refacem forma bună și să obținem cele trei puncte cu Farul. Se poate spune că un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi, dar ne dorim victoria!”.

Citește și

Colecția ”Senzitiv” a lui Marian Ionescu. Pasiunea de excepție a muzicianului