El e alesul lui Dinamo dacă ”pică” Irobiso!

Dinamo a realizat trei transferuri în această săptămână, aducându-i pe Moura, Grădinaru și Morar. Totodată, roș-albii mai vor un atacant.

Este vorba despre Irobiso, al cărui caz ar putea fi soluționat miercuri, 23 februarie, de către CNSL a FRF, bucureștenii sperând ca fostul vârf al Mediașului să devină și el liber de contract.

Golgeter al Ligii 1 în tricoul ”câinilor”

Irobiso și-a dat acordul, verbal, pentru un angajament cu ”haita”, dar până când nu sunt semnate actele roș-albii nu pot fi siguri de nimic. Bucureștenii au pregătit și planul B.

Care ar putea fi activat cu un fost golgeter al roș-albilor, tocmai în tricoul lui Dinamo, Andrei Cristea în 2010!

Andrei Cristea ar putea semna cu formația din Ștefan cel Mare, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de CS Mioveni. Atacantul de 37 de ani a fost prezent în tribune la meciul de vineri, Dinamo – Gaz Metan Mediaș, 4-0.

Cristea n-a marcat niciun gol în actuala ediție, în 13 meciuri pentru Mioveni. El a punctat de 46 de ori în 112 meciuri pentru ”câini”!

”Mă bucur pentru Flavius și Dinamo”

Cristea nu doar că a mai evoluat în tricoul ”câinilor”, dar are o relație foarte bună cu actualul tehnician al ”câinilor”, Flavius Stoican, cu care a mai colaborat la Poli Iași.

Andrei Cristea ar putea semna cu Dinamo până în vară, în speranța că va pune umărul la salvarea de la retrogradare, anunță GSP.

”Chiar am fost la meciul cu Gaz Metan. Mă bucur pentru rezultat. Flavius și staff-ul lui aveau nevoie de acest rezultat. Lucrurile încep să se așeze acum, sub comanda lui Stoican”, a declarat Cristea pentru sursa citată.

”Am reziliat pe 14 februarie (n.r- ultima zi a perioadei de transferuri). Asta a fost ideea, să reziliez până atunci.

Cei de la club au fost în regulă, mi-a dat actele. Le mulțumesc. Nu a fost nicio problemă. A fost o reziliere de comun acord. A fost dorința mea, iar cei din club au înțeles.

Am avut și o accidentare și nu am mai continuat. Am câteva discuții cu echipe. Vreau să joc în Liga 1, unde am evoluat în sute de meciuri”, a declarat Andrei Cristea.

Citește și

Robert Niță după Survivor: ”Foame”