--> -->

El ar vrea la Dinamo, păcălit de Farul

Dinamo a profitat de problemele financiare ale celor de la Gaz Metan Mediaș și a transferat de urgență patru jucători de la ardeleni, Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar și Christian Irobiso.

Suporterii, și nu doar ei, și-ar fi dorit ca Nasser Chamed să fie adus de acolo, mai ales că este un fotbalist vechi în Liga 1, și-a demonstrat valoarea, ultima oară a fost cu naționala Comore la Cupa Africii. Chiar și Dusan Uhrin agrea ideea, însă conducerea clubului a transmis că nu se vor mai face transferuri până la vară.

L-au blocat degeaba

Dinamoviștii s-au temut ca nu cumva să intre în concurență financiară cu Farul, având în vedere că gruparea lui Gică Hagi voia să-l transfere pe jucător.

Chamed ar fi de acord cu mutarea în Ștefan cel Mare, mai ales că a fost ”ademenit” de către cei de la Farul, dar, până la urmă, contractul nu s-a mai parafat!

Mijlocașul de 26 de ani și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract și era bucuros că-și găsise repede un alt club. Pentru echipa lui Gică Hagi blocase toate celelalte discuții cu alte grupări!

”Farul nu m-a respectat”

Însă, Chamed a fost dezamăgit când a primit un mesaj din partea grupării finanțate de către Gică Hagi prin care i s-a comunicat că nu se va mai face nimic până la vară.

”Farul nu m-a respectat, am primit ieri un mesaj de la directorul sportiv (n.r – Zoltan Iasko), și mi-a spus că nu mai fac transferuri până vară, este incredibil, am depus memoriu pentru Farul și ei mi-au făcut asta.

Joi, am fost până la Cluj să vorbim cu ei și mi-au zis că duminică semnăm, acum nimic. Sunt foarte dezamagit, după meci cu CFR Cluj am găsit un acord cu Farul, acuma nu pot să joc, nu primesc salariu, nimic, asta e..

Nu cred că plec acasă, sunt extrem de dezamăgit de Farul… Am crezut că acolo oameni serioși, dar din păcate nu este așa”, a declarat Nasser Chamed prin intermediul paginii de Instagram Suporteri Gaz Metan Medias, mesaj preluat și de gazisti.ro.

Citește și

Primarul acuză Dinamo: ”Mult mai mari”