Edward Iordănescu a ajuns la Cluj! Reveniri de marcă în tabăra CFR-ului înaintea meciului cu ȚSKA Sofia

CFR Cluj va juca joi seară, de la ora 22:00, în Gruia, contra bulgarilor de la ȚSKA Sofia. Camora și compania au nevoie de 3 puncte pentru a avea șanse reale la primăvara europeană, în perspectiva ultimei etape, cu Young Boys, la Berna.

”Feroviarii” au oferit vești bune astăzi, întrucât două piese esențiale ale campionilor și-au recăpătat locul la antrenamente. Ciprian Deac și Vinicius au participat alături de coechipieri la ședința de pregătire, rămâne de văzut dacă ei vor apărea în formula de start sau vor juca joi seara. Internaționalul român s-a refăcut după ce a fost infectat cu coronavirus, brazilianul revine după accidentare.

Ca o veste de ultimă oră este și aceea că Edward Iordănescu este aproape să revină ca A1 la CFR! Tehnicianul, liber de contract, a ajuns ieri în capitala Transilvaniei, va asista și la meci, dar nu se va afișa la stadion. Va continua discuțiile cu Neluțu Varga, iar joi, dacă vor ajunge la un numitor comun, Iordănescu va semna cu CFR. Este o revenire la formația cu care a cucerit Supercupa în 2018.

Citește și

Cadou pentru ”câini” din partea unui suporter. Câte bilete au mai rămas de vândut

No Comments Yet

Comments are closed