--> -->

Eduard Novak, sacrificat de către premier! Care sunt motivele

Eduard Novak urmează să fie înlocuit de Nicolae Ciucă din funcția de Ministru al Tineretului și Sportului.

Premierul României ar fi întocmit o scurtă listă cu mai multe nume de care este nemulțumit, iar fostul campion paralimpic se află și el printre cei care vor fi disponibilizați în perioada următoare.

Multe controverse

Conform Antena 3, motivele principale invocate de Nicolae Ciucă sunt numeroasele controverse și scandaluri care l-au avut ca personaj principal pe Eduard Novak, politicianul reușind să iasă deseori în evidență într-un mod negativ în ultimele luni.

Ultimul șoc produs de politician a fost ordinul care ar fi impus echipelor sportive să aibă un lot format în proporție de 40% din români, lucru care ar fi dat peste cap situația multor cluburi, mai ales în fotbal.

Alt moment controversat în care Eduard Novak s-a aflat în centrul atenției s-a petrecut în cadrul unei emisiuni, unde a fost rugat să intoneze imnul României, însă a refuzat să facă acest lucru.

Mai mult, în momentul în care David Popovici și Robert Glință au revenit în țară după Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, toată atenția Ministrului s-a îndreptat către dublul campion mondial, însă a uitat complet de prezența celuilalt sportiv român, pe care nu l-a menționat nici măcar o dată în întreg discursul său.

Opinie: ”Ministru obscur, total nepregătit”

Mama lui Robert Glință s-a arătat contrariată de gestul politicianului și l-a făcut praf pe rețelele de socializare pe Eduard Novak.

”La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă!

Ei nu sunt România și poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej. Te îmbrățișăm (n.r mesaj pentru Beatrice Mercado) și îți mulțumim pentru tot”, a transmis mama lui Robert Glință.

Citește și

George Simion și viitoarea soție, schimbare importantă: ”10.000”. Fără plic, dar cu donații