Edi Iordănescu reacționează după dezvăluirile lui Djokovic

Edi Iordănescu a făcut o pregătire de vară cu CFR Cluj, dar a rezistat doar trei meciuri pe banca echipei din Gruia. Damjan Djokovic a dezvăluit zilele trecute pentru presa din Olanda de ce a fost dat afară antrenorul după meciul cu Malmo din prima manșă a turului doi al Champions League, jucat în luna iulie 2018.

”În prima repriză, am primit gol. Patronul l-a sunat pe team-manager: ”Portarul trebuie schimbat”. Antrenorul a refuzat. ”Bine, atunci vei fi dat afară după a doua repriză”. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a trebuit să plece”, a explicat Djokovic.

Iordănescu nu a negat că așa a fost:

”Mda. Nu cred că mai are vreun rost să vorbim acum despre ce s-a întâmplat acum multă vreme. Ce a fost, a fost, nu-mi aduc aminte cu plăcere, dar face parte din viața antrenorilor, a fotbalului. Chiar dacă am trecut peste demitere fără rachiună, nu pot să uit că am ezitat mult înainte să ajung la CFR Cluj.

Startul a fost bun, cu acea Supercupă a României câștigată, dar când stai doar trei meciuri, ce analiză poți face? Important e că acum traversăm o perioadă bună la Gaz Metan, cu această calificare în play-off și recorduri pentru noi când vine vorba despre partide fără înfrângere și victorii consecutive”, a declarat antrenorul celor de la Gaz Metan pentru digisport.ro.

Citește și:

Cosac despre Simona Halep în contextul amânării Jocurilor OlimpiceNo Comments Yet

Comments are closed