--> -->

Edi Iordănescu, despre problemele de la Dinamo: ”I-am zis lui Mărginean să ia decizia”

Edi Iordănescu deschide cu Gaz Metan Mediaș în deplasare, balul Ligii 1 în 2020, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

”Suntem în fața unei performanțe unice pentru club, nu ne-a fost ușor până acum, a fost o luptă grea, multe meciuri grele, dar împreună cu unitate și spirit am reușit să le depășim și să ajungem acum, cu punctele pe care le avem în clasament și foarte aproape de a îndeplini acest obiectiv, play-off-ul. Sunt foarte conștient că lucrurile vor fi și mai dificile de acum încolo pentru că lupta este acerbă, fiecare echipă pune foarte mult preț pe fiecare punct, întâlnim Craiova încă nu și-a îndeplinit obiectivul și este în continuare cu emoții.

Noi trebuie să mergem la Craiova cu încredere, suntem conștienți că întâlnim un club foarte organizat, cu jucători cu multă valoare, cu un buget de 5 ori peste al nostru, au multe avantaje, sunt sigur că vom avea un joc foarte dificil. Vor avea și sprijinul suporterilor, eu de fiecare dată când am fost ca adversar acolo m-am simțit extraordinar și pot să spun că sunt foarte conștient cum se simt gazdele dacă un adversar revine și se simte pe un stadion de top din Europa, împotriva unui club de top și toate astea trebuie să le luăm în calcul. E un joc de debut al competiției, împotriva unui adversar pe care am putea să-l depășim în clasament și sunt sigur că asta ne va face foarte atenți și foarte motivați. Echipa gazdă este favorită, este echipa care va ieși mai mult la joc, care trebuie să-și asume rolul de gazdă. Noi trebuie să arătăm personalitate, să arătăm o poziție solidă, să ne organizăm foarte bine, să evităm greșelile individuale, trebuie să ne propunem o organizare defensivă extraordinară”, a declarat Edi Iordănescu.

Antrenorul medieșenilor a vorbit și despre problemele financiare pe care le are Dinamo:

”E un subiect extrem de delicat, interesant, ar fi o premieră. Eu înțeleg problemele altor cluburi, niciodată nu m-am băgat în curtea altora, trebuie să vorbiți cu președintele clubului. Eu i-am spus ca dânsul să ia decizia, este un moment prea special pentru noi toți și vreau să mă concentrez doar pe meciul cu Craiova. Și noi am trecut prin vremuri foarte grele și nu-mi aduc aminte ca nimeni să ne sară în ajutor, dar eu întotdeauna am respectat echipele și adversarii, și mai ales pe cele de tradiție”.

Citește și:

Un motiv pentru eșecul Simonei: Asta m-a “omorât”