--> -->

Edi Iordănescu de pe altă lume: ”N-am ce reproșa echipei”

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României, a explicat la cald cum au remizat tricolorii cu Belarus (0-0).

După această partidă, Edi Iordănescu a fost supărat pentru că elevii săi nu au reușit să înscrie, însă s-a declarat mulțumit de atitudinea pe care aceștia au avut-o la Budapesta.

”N-au avut luciditate la finalizare”

„Contează mai puţin cum sunt eu nervos sau calm. Contează că am venit după trei puncte şi am plecat doar cu unul. Consider că două zone de teren le-am gestionat bine spre foarte bine. Dacă e ceva ce m-a supărat e că nu am avut mai multă luciditate la finalizare.

Echipei nu am ce să îi reproşez. Au pus suflet, s-au dăruit, dar am luat doar un punct”, a fost prima reacție a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0, potrivit Antena Sport.

Se laudă cu seria invincibilității

În urma acestui rezultat, România rămâne neînvinsă în această campanie de calificare și ocupă locul secund în Grupa I, cu 13 puncte, și se apropie la un punct de liderul Elveția, care are însă un meci în minus. Podiumul este completat de către Israel, cu 11 puncte. Clasamentul este completat de către Kosovo, cu 7 puncte, Belarus, cu 5 puncte și Andorra și 2 puncte.

„După cum am văzut, se întâmplă multe în grupa asta, s-au întâmplat atâtea surprize, se poate întâmpla orice în fiecare meci. Trebuie să rămânem pozitivi, să mergem în continuare.

Trebuie să mergem să câștigăm următorul meci. Trebuie să avem încredere, să gândim pozitiv, nu trebuie să facem o dramă din orice lucru negativ care se întâmplă. Ne doream foarte mult victoria. Nu cred că e cineva care nu își dorea cele trei puncte în seara asta”, a spus și Denis Drăguș, după meci, la Digi Sport.

Citește și

Un mare actor român, pe scenă și la 71 de ani: „Te îmbolnăvești doar în ziua liberă”