--> -->

Edi Iordănescu a părăsit FCSB. Becali: ”Nu m-am gândit. O avea ceva la națională”

Edi Iordănescu (43 de ani) a plecat de la FCSB, a anunțat în urmă cu puține momente cei de la GSP.RO. și Fanatik Doar trei luni a reușit antrenorul să conviețuiască alături de Gigi Becali. Cu toate că avea contract până la finalul sezonului.

A bifat pe banca roș-albaștrilor 12 partide: 8 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri. Avea un salariu de 15.000 de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500.000 de euro

”A zis că nu vrea nimic în plus”

”Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Eu nu am înțeles nimic… Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Ce să fac? Să mint?

Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională!

”N-am nimic pregătit”

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu.

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva… Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Edi Iordănescu, mesaj pentru Becali: ”Asta doresc”