--> -->

Cu ce s-au surprins antrenorii la derby-ul României

Dinamo – FCSB se va desfășura de la ora 20:00, pe arena din Ștefan cel Mare, primul derby al anului, dar și ultimul pe bătrânul stadion.

Dacă Flavius Stoican a primit zece transferuri, și încă nu a terminat mercato, FCSB se bazează pe vechea gardă.

”Unii nici nu știu să se strige pe nume”

”Transferuri… Clar, vom fi atenți la jucătorii de atac, avem nevoie de dubluri pe posturi. Avem jucători pe care îi analizăm, ne uităm la ei, vedem ce va urma. Îmi place cum se prezintă la antrenament, Aloe, cum se implică, rămâne să vedem ce pretenții financiare are.

Eu mi-aș dori ca de mâine (n.red azi) echipa să arate cum vreau eu. Ce, dacă vom câștiga, nu mai avem nevoie de timp? Ai nevoie, pentru omogenitate. Unii nu se știu nici cum să se strige pe nume încă”, a comentat Flavius Stoican înaintea partidei.

Permutări

Din formația gazdă lipsesc tocmai vedetele din mercato, Jonathan Rodriguez și Antoni Ivanov. Nici Jovanovic nu a fost aruncat în luptă, fiind preferat Ehmann.

Li s-au dat credit jucătorilor din prima etapă, cu FC Argeș (1-2), cu singura mențiune că Figueiredo a fost preferat lui Chesneau în formula de start.

La FCSB, principala modificare este apariția lui Andrei Dumiter în poziția de vârf, în locul lui Claudiu Keșeru, nu s-a mai așteptat pauza, ca în meciul cu CFR Cluj (3-3). Ianis Stoica, principala variantă pentru acest post, nu este refăcut complet.

Echipele de start

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei – Al. Răuță, Balthazar – Bordușanu, C. Matei, Torje – Ivankovski
Rezerve: Chesneau – R. Grigore, Jonavovici, A. Ivanov, A. Radu, Amzar, G. Crețu, A. Bani, J. Rodriguez
Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – D. Olaru, Oaidă, Fl. Tănase – Cordea, Dumiter, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu – Miron, Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea

Citește și

Ministrul Apărării: ”Nici dacă Ucraina va fi invadată”. Ce spune despre stagiul militar obligatoriu