ECHIPELE DE START Premiu pentru fidelitate din partea lui ”Jerry” Gane. Și caracterele puternice

Dinamo debutează în această seară, oficial, la Mediaș, în 2021, în etapa cu Hermannstadt. În tur, echipa antrenată, și încropită, la acea dată de Gigi Mulțescu a remizat, 1-1, cu ardelenii.

Situația nu este mult schimbată în acest moment pentru roș-albi. Deja 7 fotbaliști au plecat din Ștefan cel Mare, se mai pregătesc și alții, iar antrenorul Ionel Gane nu a avut posibilitatea decât să treacă opt jucători pe foaie, pentru banca de rezerve.

”Jerry” a introdus în teren tot ceea ce a avut mai bun. L-a titularizat pe Ahmed Bani, dintre jucătorii eligibili U21, semn că mijlocașul de 18 ani a fost premiat pentru că nu a insistat pentru a pleca la Voluntari și a ținut să continue în Ștefan cel Mare. ”A plâns când a auzit că ar putea pleca”, a declarat tatăl său, impresarul Moustapha Akram.

Eșanu este la primul meci ca titular, dar apropiații lui susțin că Dinamo e pe mâini sigure (detalii aici). Gane mizează pe trei închizători în zona mediană, nici nu are alte posibilități, Camara fiind accidentat. Sau ”accidentat”.

Nemec este răcit. El este un caz special, chiar dacă n-a marcat multe goluri. Așa cum a mărturisit Ante Puljic, slovacul a jucat și cu probleme la coaste, nu s-a plâns, nu s-a dat lovit.

Echipele de start:

Hermannstadt: Cristiano – Al. Vodă, I. Stoica, Viera – P. Petrescu, Dâlbea, Addae – Mayoral, Karanovic, Joalisson
Rezerve: I. Pop – Al. Mățel, Sîntean, Buzan, Al Hassan, R. Pires, C. Popescu, Aralica, Scarlatache
Antrenor: Ruben Albes

Dinamo: M. Eșanu – Sorescu, Bejan, Ehmann, A. Radu – Răuță, V. Achim, P. Anton – D. Fabbrini, A. Nemec, A. Bani
Rezerve: Al. Mitrovic – C. Stan, J. Gol, G. Crețu, V. Borcea, A. Mihaiu, Blejdea, C. Măgureanu
Antrenor: Ionel Gane

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cărui județ aparțin, de fapt, Cheile Bicazului. Decizie oficială a instanței

No Comments Yet

Comments are closed