--> -->

Echipele de start la Dinamo – CSA Steaua. Surprizele derby-ului

Dinamo și CSA Steaua se întâlnesc în această seară pe Arena Națională, de la ora 21:30, în fața a peste 20.000 de oameni, conform estimărilor de la această oră.

Avancronica

Echipa oaspete este considerată de specialiști ca fiind favorită, în primul rând fiindcă este mai omogenă, a mai evoluat și în sezonul trecut în play-off, speră ca următoarea lege a sportului să-i acorde dreptul să promoveze. Momentan, așa cum a transmis și Adi Popa ”Motoreta”, ex-jucător la FCSB, acum la CSA Steaua, care a declarat că partida de diseară este mai importantă decât accederea în play-off.

Dinamo a revenit după trei eșecuri consecutive în Liga 2, iar succesul de la Chiajna a dat energie ”câinilor”. Și suporterilor, care visează din nou la play-off.

Iată cum ar putea arăta primul 11 al celor două echipe într-o partidă ce va fi arbitrată de Iulian Călin din Ștefănești.

Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche, Giafer, Amzar – Dudea, N. Roșu, Iglesias – Ghezali, Al. Pop, Bordușanu. Antrenor Ovidiu Burcă

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Sabău, Wallace, Corbu – Balgiu, Ș. Pacionel – Ad. Popa, Bodișteanu, Gheorghe – Chipirliu. Antrenor Daniel Oprița

Burcă: ”Eu sunt liniștit”

”Pentru noi și pentru suporteri este un meci așteptat de multă lume. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor bun, care a demonstrat că poate crea echipe competitive. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar cred că și noi în ultimul am arătat că suntem pe trend ascendent.

Ca omogenitate, ca spirit, lucrurile s-au mai așezat, există deja o ierarhie în interiorul echipei, avem jucători cu experiență care încep să se impună la nivel ierarhic. Asta e foarte important când construiești o echipă, să apară anumiți lideri. Ne aflăm într-un moment mult mai bun față de săptămânile trecute, e nevoie de puțin timp, ușor, ușor, lucrurile intră pe un făgaș normal, să intrăm să facem un meci consistent, care să aducă fericire suporterilor noștri.

O victorie ar însemna enorm pentru acest grup de jucători, care a muncit foarte mult, ca nivel de încredere, ar fi foarte important. Pentru fani, nu trebuie să spun ce ar însemna, pentru Dinamo în general, semnalul transmis, insdiferent ce se va întâmpla, clubul merge înainte. Un semnal transmis oamenilor care vor să vină în viitor, transmis de Dinamo mâine.

La astfel de meciuri nu ai nevoie de o motivație extra, trebuie să îi liniștești pe jucători, există multă pasiune în jurul acestui meci. Facem ce facem în fiecare săptămână. Din perspectiva noastră, a tehnicienilor, un meci nu trebuie să difere de altul, trebuie să intri concentrat, atent pe lucrurile pregătite în fiecare săptămână.

Eu sunt liniștit, pregătesc la fel săptămâna, pentru mine întotdeauna trei puncte sunt trei puncte, mâine putem oferi o satisfacție suporterilor, meciul capătă greutate”, a declarat Ovidiu Burcă înainte de meci.

Citește și

Regina Elisabeta a II-a: ”Să nu ne luăm prea în serios” VIDEO