ECHIPE DE START Măgureanu, titular! Contra oferă surprize uriașe. Ce fac Borja Valle și Camara

Dinamoviștii caută astăzi prima victorie a sezonului, după ce au strâns doar un punct în două etape. Roș-albii întâlnesc FC Botoșani, echipa lui Marius Croitoru având maximum de punctaj în startul sezonului.

Cosmin Contra a schimbat ”haita” din temelii, iar obiectivul declarat este play-off-ul în actuala ediție. Adversara din această seară a bucureștenilor a obținut 4 puncte din 6 în ultima ediție a campionatului trecut, când s-a calificat în premieră în top 6. ”Guriță” nu mai concepe alți pași greșiți, după 0-1 în runda precedentă cu Chindia.

Suporterii au creat un cordon uman, încercând să le insufle curaj ”câinilor” în drumul spre stadion și pentru a le arăta noilor fotbaliști ai lui Contra ceea ce înseamnă Dinamo cu adevărat.

Așa cum vă anunțam, Cosmin Contra a decis să-l titularizeze pe Cătălin Măgureanu, puștiul de 20 de ani ce-a debutat etapa trecută în Liga 1. În schimb, dintre cei nou veniți doar Isma Lopez, Gonzalez și Nemec apar în primul 11. Borja Valle, noul decar al echipei, a fost păstrat pentru partea secundă. Tot la fel și Juan Camara, șeptarul roș-albilor. ”Guriță” a preferat să joace cu doi închizători, Gol și Răuță.

La rândul său, Croitoru a propus un prim 11 foarte ofensiv, cu jucători eminamente de atac de la mijloc în sus.

Echipe de start:

Dinamo: Straton – Gonzalez, Puljici, R. Grigore, Isma – Sorescu, Răuță, Gol, Fabbrini – Nemec, Măgureanu

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Hozmann – Cascini, Babunski – Ashkovski, Ofosu, Keyta – Dugandzici.

Citește

Nuevo Dinamo arată bine. Gol fenomenal pentru Borja Valle cu Botoșaniul