E liber și așteaptă oferta lui Dinamo: ”E interes”

Eduard Pap (29 de ani) a reziliat în această dimineață, oficial, cu Gyor, locul 2 din liga a doua maghiară.

Alte două echipe din Liga 1 interesate

Portarul este pe lista lui Dinamo, acum poate discuta cu echipa alb-roșie fără nicio problemă, doar ca ardeleanul mai are și alte oferte din Liga 1. UTA și FC Botoșani sunt interesate de el.

Fotbalistul a bifat multe sezoane în campionatul intern, a fost și căpitanul Botoșaniului, este tentat de o revenire acasă. Acum, că a reziliat și e liber de contract, vrea să analizeze fiecare opțiune.

„Este și Dinamo interesată, mai am două-trei variante. În câteva zile, voi lua decizia finală. Vreau să analizez bine fiecare opțiune, sper să iau cea mai bună decizie. Aștept să fie sută la sută clar, apoi voi/vom face anunțul”, a declarat Edi Pap pentru GSP.ro.

De ce a plecat Eduard Pap din Ungaria

Goalkeeper-ul a început sezonul ca titular la formația ce țintește promovarea în liga de elită maghiară. Pap a sosit la Gyor în vară alături de românii Paul Anton și Claudiu Bumba. În ultima parte a sezonului de toamnă, Pap nu a mai fost în primul „11”.

A explicat situația: „E vorba că s-a băgat o lege în Ungaria pentru jucătorii eligibili Under 23. La orice echipă se promovează cei crescuți în propria academie, trebuie să strângă toți 4.000 de minute jucate până la vară. Pot fi 1,2,9,oricâți. Important e să adune acel număr de minute.

Gyor a avut posibilitatea de a promova un portar eligibil Under 23, iar acum au mai adus un foarte tânăr jucător de la academie. Șanse mici să mai joc și eu, ne încurcam unii pe ceilalți. Am preferat să reziliez contractul de comun acord și să mergem fiecare pe drumul lui”, a povestit Pap.

Citește și

Ce muzică ascultă dinamoviștii: de la manele la rap, ”în orice șmecherie sunt primul”