E liber de contract, dar se antrenează în România: ”Dacă mai rămâne atunci la Dinamo, ajungea la Manchester United”

Liber de contract, Dorin Rotariu (28 de ani) se antrenează cu Poli Timișioara, echipă aflată în Liga 3.

Extrema dreapta s-a despărțit de Ludogorets și caută în continuare un angajament în străinătate. Între timp, el se antrenează alături de Poli Timișoara, după cum a anunțat Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin.

Ovidiu Burcă a declarat că și l-ar dori pe Roti la echipă, la Dinamo, doar că gruparea din Ștefan cel Mare nu-și permite să satisfacă pretențiile financiare ale fotbalistului.

Iosif Rotariu: „A greșit că a plecat atunci în Belgia”

„Dorin este un talent. El a ales un moment greșit în carieră. El se pregătește cu noi la Poli. La 15 ani făceam antrenamente cu el pe zăpadă. Primul moment greșit a fost atunci când a plecat la Brugge. Dacă mai stătea patru luni la Dinamo, ajungea la Manchester United.

Au fost anumite conjuncturi. El e un jucător profesionist. El se antrenează cu noi. Dar în scurt timp trebuie să aleagă. Nici să stai mult nu e bine. Așteaptă oferte concrete. Când va veni ofertă, cred că va accepta”, a declarat Iosif Rotariu, scouter la Poli Timișoara, potrivit Digi Sport.

Cariera a luat-o la vale

Rotariu s-a întors în iunie la Ludogorets după ce a fost împrumutat un an și jumătate la Atromitos, însă s-a despărțit de echipa bulgară. Dorin a fost în discuții cu UTA în perioada de transferuri din vară, însă a ajuns la Arad, așteptând o ofertă din afara României.

Rotariu a plecat de la Dinamo în 2017, la Brugge, pentru două milioane de euro. Ulterior, a mai jucat la AZ Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos.

Citește și

Denise Rifai, de ziua ei, despre relația cu Dan Bittman: ”Parte din viața mea”