Dinamo are primul meci azi: pe cine se bazează Stoican

Dinamo va disputa miercuri, de la ora 12:30, primul meci amical al iernii, împotriva lui CS Mioveni, echipă care a provocat un eșec ”câinilor” în penultima etapă, provocând o furtună la nivelul echipei și a suporterilor.

Nu-și ia revanșa

Portarul Plamen Iliev (30 de ani) nu va face parte din lot și este tot mai aproape de plecare, conform GSP. Bulgarul nu va putea să-și ia revanșa după erorile din acel meci, pierdut de Dinamo în prelungiri, scor 1-2.

Despărțirea portarului Plamen Iliev (30 de ani) de Dinamo e tot mai aproape. Bulgarul a transmis că nu vrea să continue, iar antrenorul Flavius Stoican a înțeles mesajul.

Iliev nu face parte din lotul pe care „câinii” îl vor deplasa la Buftea, pentru testul cu CS Mioveni, rivala din zona periculoasă a Ligii 1.

Doar unul dintre cei doi transferați

Nici Steliano Filip, celălalt fotbalist care vrea să părăsească echipa, nu va juca. Fundașul stânga a avut și ceva probleme medicale și se află în perioada de refacere.

Flavius Stoican nu va avea la dispoziție întreg lotul pentru partida amicală de la Buftea.

Dintre fotbaliștii transferați în această perioadă de mercato, doar fundașul central Răzvan Patriche (35 de ani) va debuta. Marius Tomozei (31 de ani) va aștepta, cel mai probabil, partida din week-end, împotriva Farului.

Citește și

Nemții care se opun vaccinării o iau pe urmele românilor: dau năvală pe litoralul bulgar al Mării Negre