--> -->

E clar cine va fi selecționerul României! Prima reacție: ”Eu îmi doresc”

FRF ar fi trebuit să anunțe astăzi numele noului selecționer al României, dar oficializarea se mai amână pentru câteva zile, cu toate că părțile au ajuns la un acord.

Edi Iordănescu (43 de ani), ultima dată antrenor la FCSB, este favoritul și și-a dat acordul pentru noua funcție, fostul campion cu CFR Cluj urmând să fie numit, oficial, marți de către conducerea FRF.

Dar lucrurile sunt clare, el însuși ne-a dat de înțeles că situația s-a lămurit.

Ce zice Stoichiță

”În principiu, am pus la punct toate detaliile. Marți urmează să fie acordul final. Contractele sunt confidențiale. Nu pot să vă spun nici ce am vorbit cu Loți, nici ce am vorbit cu Edi.

Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat și ștampilat. Credeți că numai treburile astea le am, să stau în discuții și negocieri?! Mai sunt și altele de rezolvat. Eu zic că marți se va finaliza (n.r. discuția cu Edi Iordănescu).

Nu pot da un procent acum. Obiectivul e Campionatul European. Se va prelungi automat un eventual contract, dacă ne calificăm la EURO”, a spus directorul tehnic al naționalei, Mihai Stoichiță.

Bun pe detalii nea Mihai

Acesta a comentat și discuțiile cu alți antrenori, în special cele cu Boloni: ”Pe 27 noiembrie a fost prima întâlnire cu Gică Hagi. Oricare dintre cei care au fost până acum erau potriviți pentru națională.

Nu vreau să reiau ce s-a întâmplat cu Boloni. Loți probabil va organiza o conferință în care își va spune punctul de vedere.

Știți deja, au apărut clauzele, n-are sens să le reluăm. Președintele Burleanu a fost mereu în contact cu toți cei care au fost pe acea listă”, a declarat Stoichiță.

Iordănescu: ”Sunt șanse foarte mari, îmi doresc foarte mult!”

Edi Iordănescu a părăsit în urmă cu scurt timp sediul Federației. La plecare, acesta nu le-a oferit prea multe detalii jurnaliștilor care au așteptat ore în șir vești, au comunicat cei de la GSP.RO.

”Ați avut multă răbdare și vă mulțumesc, din păcate încă nu pot să vă spun ceva concret. Iese nea Mihai [Stoichiță] acum și poate să spună mai multe despre poziția Federației. Sunt perspective foarte importante și e posibil să se materializeze. Vedem.

Sunt șanse foarte mari, mai multe detalii vă dă nea Mihai, poziția Federației contează cel mai mult. Eu tot ce pot să spun e că îmi doresc foarte mult. De-asta sunt aici.

[Reporter: Ne califici la EURO?] Doamne-ajută! Deocamdată să se oficializeze, după care pot să vă spun mai multe”, a declarat Edi Iordănescu, la plecarea de la FRF.

Citește și

Vasile Dîncu, vești care dau în cap Guvernului: neîncrederea în vaccin a crescut la peste 50%