--> -->

Dusan Uhrin: ”Știu multe, pot spune multe”

Dinamo este în Liga 2, jucătorii care au retrogradat echipa sunt în vacanțe care de care mai exotice, Dusan Uhrin a plecat acasă, imediat, a doua zi după returul barajului cu U Cluj.

Negociază în Cipru

Dusan Uhrin (54 de ani) a vorbit în premieră după ce a părăsit România și Dinamo, cehul susținând că nu și-a revenit nici acum după retrogradarea ”câinilor”.

Dusan Uhrin negociază cu echipa cipriotă Karmiotissa, din Pano Polemidia, localitate din districtul cipriot Limassol, promovată în primul eșalon la capătul acestui sezon.

Cehul a vorbit în premieră pentru media din România, după drama de acum zece zile, când Dinamo a ajuns în eșalonul secund!

”Merg înainte! Mă gândesc la viitor, așa e viața. Nu pot să explic în cuvinte supărarea pe care o am, care va rămâne în suflet mult timp, pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo”, a replicat tehnicianul într-un interviu acordat GSP.RO.

”Fiecare știe ce-a făcut. Nimic bun!”

Întrebat ce părere are despre declarațiile jucătorilor care l-au blamat pentru retrogradare, Uhrin a replicat cu diplomație.

”Mda, am auzit. Părerea lor, treaba lor. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc. Și te rog să nu mă tragi de limbă, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine.

Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe.

Cu siguranță, la un moment dat când va fi greu lui Dinamo, voi reveni… La greu, întotdeauna!”, a mai zis Uhrin, care a adunat 4 victorii, 3 remize și 4 eșecuri.

”Prea muuulte greșeli”

”Prea multe greșeli. Prea muuulte greșeli! Înțelegeți… Incredibile greșeli! Nici acum nu-mi vine să cred, mi se derulează imaginile în cap încontinuu de atunci. Fiecare ar trebui să se gândească la fel, la ceea ce a făcut.

Oricum, nu mai putem întoarce timpul înapoi. Îmi pare rău că suferă suflarea dinamovistă, suporterii, ei sunt cei mai afectați, pietrele care rămân după ce trece apa. Sper să fie puternici și să rămână lângă echipă, lângă club.

Eu merg mult cu mașina sau pe jos și mă gândesc. Revăd fazele, aceleași erori, în fine. Vorbesc și eu cu mine”, a mai comentat tehnicianul.

Citește și

Gigi Becali, presing la un ex-dinamovist: ”Nu exclude să vină”