--> -->

Dusan Uhrin, plecăciune în fața fanilor! Și atât. ”În rest, asta suntem, nu e ciudat deloc”

Jucătorii dinamoviști cred că sezonul s-a încheiat cu victoria mult lăudată cu FCSB (2-1). N-au mai reușit un gol de la derby și-au strâns două eșecuri la zero, cu Gaz Metan și cu Clinceni. Cel puțin meciul cu ilfovenii a fost o rușine în ploaie, în fața a 620 de spectatori, ce-ar trebui lăudați pentru stoicism, devotament și răbdare.

Marți seară, va fi reeditarea partidei de vineri, contând pentru sferturile Cupei României. Pe care, susțin jucătorii, o vor. Cupa, deh! Cum a explicat Dusan Uhrin ceea ce s-a întâmplat în meciul de tristă amintire deja cu Academica Clinceni, nou promovată, la cea mai mare victorie în primul sezon de Liga 1! ”Trebuie să schimbăm ceva. Nu ducem suficient de multe mingi în careul advers. Nu suntem periculoși. Asta e realitatea. Din perspectiva suporterilor suntem o echipă mare. În rest, suntem o echipă normală.

Nu este ciudat să jucăm în play-out, Dinamo este o echipă mare pentru că are suporteri extraordinari, asta este realitatea. Kostrna a făcut o mare greșeală, trebuia să joace minge lungă, ăsta este adevărul, a greșit.

Noi aveam ca obiectiv să batem Clinceni și în campionat, nu doar în Cupă, dar atât s-a putut, nu sunt deloc mulțumit de ceea ce au arătat jucătorii. Avem mare nevoie de Perovic, trebuie să revină la o formă bună cât mai repede”, a explicat cehul după eșec.

Citește și:

Și Rednic i-a pus gând rău lui Dinamo! Mesaj către fosta sa echipă