Dusan Uhrin este sigur: ”Dinamo se poate salva”

Dinamo este pentru al 3-lea an la rând la retrogradare, dar situația din prezent este groaznică, indiferent de numele antrenorului, echipa nereușind să-și revină din punctul de vedere al rezultatelor.

Imediat după eșecul de la Botoșani (0-4), suporterii au cerut demisia lui Iuliu Mureșan și Flavius Stoican, considerându-se că cei doi nu pot produce declicul de care formația are nevoie ca să-și revină în clasament.

Cehul este curajos

Astfel, a reapărut pe tapet numele lui Dusan Uhrin, cel ce a salvat-o de la retrogradare pe Dinamo în ediția precedentă.

Relația dintre Dusan Uhrin și fanii din DDB este una foarte apropiată, astfel că cehul nu exclude o întoarcere spectaculoasă în Șos. Ștefan cel Mare.

”Nu exclud varianta de a reveni la Dinamo, dar trebuie să analizam lucrurile bine. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, înseamnă mult pentru mine.

Nu putem vorbi despre mine acum pentru că echipa are antrenor, iar eu sunt un simplu suporter al lui Dinamo. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători”, a declarat Dusan Uhrin pentru ProSport.

Toate variantele n-au produs niciun plus

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo la începutul acestui sezon, fiind speriat de instabilitatea de la club.

”Câinii” au început această ediție de campionat sub comanda lui Dario Bonetti, căruia i-au urmat în funcție Mircea Rednic și Flavius Stoican.

Dacă pierde și joi seară contra celor de la CS Universitatea Craiova, Stoican ar putea fi îndepărtat de la conducerea echipei, Uhrin este pregătit să sosească în orice moment la șefia staff-ului tehnic.

Citește și

Leon Dănăilă: ”N-am vrut să fiu sclavul celor bogați și nici să se creadă că-i jefuiesc pe săraci”