Dusan Uhrin după ce-a fost întrebat dacă s-ar întoarce la Dinamo: ”Deja vu”

Dusan Uhrin, 56 de ani, este liber de contract. A mărturisit că nu este surprins de situația lui Dinamo, club pe care l-a salvat o dată de la retrogradare, altă dată nu.

Azi, vorbește Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, 43 de ani, a renunțat ieri la Dinamo, antrenorul care a promovat „haita” luând decizia de a părăsi gruparea, cu șase zile înaintea etapei cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Tehnicianul a făcut pasul în spate și din cauza valului negativ creat în jurul său, de la suporteri și până la fostele glorii.

Astăzi, de la ora 14:00, antrenorul va avea o conferință de presă la Săftica.

”Aceeași situație, complicată”

Numele lui Dusan Uhrin, 56 de ani, a apărut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ovidiu Burcă la Dinamo. Cehul i-a salvat pe ”câini” de la retrogradare în 2021, dar nu a mai reușit aceeași performanță și în 2022. În acest moment, este liber de contract. Contactat de GSP.ro, antrenorul care a bifat alte trei mandate în Ștefan cel Mare nu a fost surprins de situație.

”Deja vu! Corect? Nu știu ce să zic… Eu conduc acum, sunt într-o zonă cu multă zăpadă, ceea ce pot să vă transmit sigur este că nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Mai departe, nu știu ce să zic.

Îmi pare rău de situație, ți-am mai zis și înaintea Derby-ului, am anumite sentimente pentru Dinamo. Dacă aș reveni? Oricând pot lua în calcul niște proiecte, dar dacă nu m-a căutat nimeni… Plus, este o situație, complicată, din nou aceeași situație”, a reacționat cehul pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Ce l-a dat de gol pe Cătălin Cherecheș în Germania și de ce a avut fața plină de sânge